- kurací vývar s krupicovými knedlíčkami
- jelenie stehno(biela pečeň) prešpikované slaninou; 3 dni morené v moridle(voda, ocot, mrkva, petržlen, zeler, cibuľa, bobkový list, borievky, čierne a nové korenie, tymián); nakrájané na plátky, potreté zmesou(olej, papriková pasta sladká, aj pikantná, korenie na divinu, cesnak, soľ); po cca 3 hod. opečené, dusené na troche masti, cibuli a posekanej zelenine z moridla, podliate vodou z dubákov. Po udusení zelenina rozmixovaná, zriedená kuracím vývarom a zjemnená dvoma lyžicami sladkej smotany.
- príloha - sušené dubáky asi 3 hod. močené v troche vody a udusené na masle; parená knedľa vo forme rolády so špenátom; brusnice
- dezert - mascarpone vymiešané s vanilkovým cukrom, kyslou smotanou a šľahačkou; piškóty máčané v káve; čučoriedkový kompót
Naposledy upravil Marína : 14.04.13 at 21:32