alaya1

Korela- takto moze vyzerat aj posledny bastardik, ak sa dostane do ruk cloveka, ktory sa mu bude venovat.
A opacne, aj ncistokrvny pes moze vyzerat,. ako ufulany tulak, ak ho ma jeho pan v pazi.
Islo mi len o to, ze aj "
vzacny" pes moze byt normalny, ty si to oddelila inak, ale to je snad jedno

.
Alaya1, ty sa vždy snažíš vyvliecť a nepriznať si, že aj druhý má pravdu, aj v iných témach, a neodpovedáš na príspevky, kde ti človek dokáže, že nemáš pravdu.
Na všetkých fotkách či už zanedbaných alebo nie, ide o tibetského teriéra (v podstate nejde vôbec o teriéra, ale keďže ako prvý "pristál" práve v Anglicku a oni ho zaradili medzi teriérov, aj keď sa to vie, nikto to doteraz nezmenil.
Je to jednak ovčiarsky pes s jeho mimoriadnymi schopnosťami, a taktiež robil odjakživa spoločnosť aj mníchom.
Ešte sa vrátim k tým "
vzácnym" psom čo do výskytu. Deti sú každý víkend v Prahe. A bývajú na moje odporúčanie pri Stromovke a parkoch na Letnej. Chodievali tam aj v detstve, tak to dôverne poznajú.
Ale hovoria, že u nás sme ešte v norme, tam pomaly človek nestretne človeka, ktorý by bol bez psa. Na Letnej nie je kde stúpiť, čo sa im čudujem, pretože to sú parky hodnotnejšie ako u nás Medická záhrada, o Stromovke ani nehovoriac. Ale už na to ide obvod cez DNA.
A teraz ešte posledný raz k tým
vzácnym plemenám. Na uliciach sú zatúpené snáď všetky rasy psov. U nás zatiaľ nie. Posledný raz sa vyjadrujem k môjmu termínu
vzácny, v zmysle výskytu ako druhu. Myslím, že je to každému jasné okrem teba. A to prirovnanie ja v súlade so Slovníkom slovenskéko jazyka.
Ja mám doma leva aj kozorožca, ale aj tí si priznajú svoju chybu, ak ju majú.