korela
afrikánka
pavol54
Terezia13
"hurá Silvester"
Včera o 12:13 ·
TRAGÉDIA NA ZVOLENSKOM SÍDLISKU ZÁPAD
30.12 - Muž 60† išiel včera podvečer po Štúrovej ulici, keď niekto hodil v jeho blízkosti delobuch, muž sa zľakol a dostal infarkt. Nepomohla mu už ani rychla záchranná služba, muž na mieste zomrel.
Zaujímavosti Hontu a Zvolenska
k
Ale to sa do médií nedostane s patričnou reklamou že hádzajúci je VRAH. Ako ho inanazvať. Dedo nebol novinár
Trolinku si to nadsadil, zlyhanie srdiečka sa predsa nedá porovnať so zásahom strelnej zbrane, či?
Inak smutný príbeh.
1. Nie je vylúčené, že mal slabé srdce.
2. Aj slovom sa dá zabiť, doslova privodiť IM tak, ktorý človek neprežije. Dovtedy zdravý, výkonný a mladý.
Aj keby si mala doma dvoch lekárov, aj troch, medicína všetko nevie, alebo iba zatiaľ nepripúšťa. V praxi takéto prípady evidované.
Keď sa človek zľakne, čoho sa inštinktívne chytí ako prvé? Za srdce, nie za hlavu, príp. sa pomočí alebo vyprázdni obsah hrub. čreva. Našťastie, toto ešte prežije.
Iba trochu nechápem, že s takou domácou intelektuálnou výbavou tu prikladáš tie nemožné obrázky, trochu samoreflexie. Ak už musíš, je tu pre otvorená iná téma.
Už sa tu za tie roky v tejto téme podarilo vykynožiť iné snahy o obrázkový balast alebo videá.
Nie som prvá, čo si to všimla.
...Dedo nebol novinár
Trolinku si to nadsadil, zlyhanie srdiečka sa predsa nedá porovnať so zásahom strelnej zbrane...
DEDO NEBOL NOVINÁR !!!
To bola veta, na ktorú som reagovala. Sorry, ak ju niekto nepochopil. Ty teda určite nie, lebo ťa ženie nenávisť voči mne, čo som si všimla už v tvojich útokoch v téme Zvieratá. Už tam si sa chytila do nevysvetliteľnej "siete" odporu voči všetkému, čo som napísala a osobne si sa nalepila na všetko, čo tam bolo uvedené a zavalila kritikou. Neviem, čím som si zaslúžila tvoj záujem. Odpovedala som ti aj v tom štýle, ktorý si navodila, nenechám si hádzať exkrementy od kadejakého vtáka, ktorý sa tu neustále predvádza pesimistickými úvahami a prognózami o všetkom a všade.
Zneužívaš informácie, ktoré si po útržkoch zozbierala na Porade...bola si v Prahe, ešte ako slobodná? Zdá sa mi, že si tam mala malé dieťa. Bojuješ proti ohňostrojom? Máš suseda, ktorý ho vo veľkom štýle robí aj v lete, nielen na Silvestra, atď..všeličo sa dá vyčítať medzi riadkami a tiež sa dajú zozbierať útržky, ktoré ťa vykreslia, aj keď sa skrývaš. Už viackrát si sa vyjadrila proti lekárom, najviac psychiatrom, tu si dovolím uviesť poznatok, že práve psychiatrickí pacienti ich najviac odmietajú (určité diagnózy). Inak psychopati mávajú "dar reči", vedia donekonečna diskutovať, čo je spočiatku ľahko zameniteľné s inteligenciou.
Si veľmi nepríjemná osoba, toľko moje poznatky o tebe.
Obrázky, ktoré dávam? Keď pobavia aspoň jednu osobu, vyvolajú úsmev, je to vždy viac, ako tucet tých, ktorým sa to nepáči. Väčšinou dávam zvieratká, alebo?
Osobne ma mrzí takýto dialóg medzi nami, ale ty si tá, ktorá tento podnet dala. Otváraš na Porade diskusie, ktoré zasahujú do súkromia, preukazuješ snahu o znevažovanie, útočíš, otravuješ, predkladáš samé negatívne úvahy politické, ekonomické, všetko vidíš čierne, samá beznádej, kritika. Najviac ma pobavil tvoj poznatok o informáciách na Google...významní, vzdelaní nie sú, nepotrebujú byť. Naozaj? Tak potom musia byť už dááávno na dôchodku, alebo... Tretia možnosť, že sú 0 - nula.
Pekný večer korela