Zavrieť

Porady

Usporiadat
Téma je uzavretá.
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

FB_IMG_1546690602472.jpg  
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

A sneh v Jakutsku kde chodi jeden znamy nemas? :-)))))
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

Nandy, hodnotime prispevok a nie prispievatela
Nandrolon Nandrolon

veronikasad
bjuty smis
pavol54
bjuty smis
to napísal ten pravý
Ani len netusis, kolko krat som si kusol do "prsta" a nedal som ti zaslusenu minusku....
A ja sa navyse vzdy bez problemom hrdo k nim hlasim, ked sa urazeny pýta...
Chlapci, pieskovisko Vám zapadlo snehom, neidete radšej stavať snehuliaka ?
Ja mám pocit, že niekto už postavil, ale iba "huliaka" :-)))))))))))
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

veronikasad
bjuty smis
pavol54
bjuty smis
to napísal ten pravý
Ani len netusis, kolko krat som si kusol do "prsta" a nedal som ti zaslusenu minusku....
A ja sa navyse vzdy bez problemom hrdo k nim hlasim, ked sa urazeny pýta...
Chlapci, pieskovisko Vám zapadlo snehom, neidete radšej stavať snehuliaka ?
U nas iba prsi....ale idem vyskusat
afrikánka afrikánka

afrikánka je offline (nepripojený) afrikánka

neklam, všade sneží
30658146_10214574756301332_8857347729819435008_n.gif  
afrikánka afrikánka

afrikánka je offline (nepripojený) afrikánka

Chlapciiiii...
21126208_308325712972276_5878741477151997952_n.gif  
bettylou bettylou

bettylou je offline (nepripojený) bettylou

:-))
Takto teda:

https://morezprav.cz/videa/slovaci-v...IhB7kk64xej6co

pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

mazalo sa mazalo
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Sember
na Matovica smeraci nemate, lebo vzdy odhali spinavosti. Aj dnes spolu s Kolarom to natreli suslavemu tomaskovi.
Rovnako ako vam lezi v zaludku Kiska. O ktorom pred prezidentskymi volbami vyhlasil Hranol, ze je uzernik. Ja som nakupoval v Triangli za hotove, aj na splatky. Vzdy to bolo ovela vyhodnejsie ako v kamennych obchodoch.Triangel sa sudi s tymi /nie naopak/ co nesplacali a tam su uroky uz vyssie .To aj akoze banky su tiez uzernicke, ked ziadaju za nesplacanie uveru vysoke poplatky. Len vy tu dookola opakujete Hranolove dristy. Pretoze sa nedokazete zmierit s tym, akym vyraznym sposobom vrece zemiakov porazilo vas idol Ficka
Ja sa vyjadrím iba k hrubo vyznačenému.
V prípade, že si tam nakupoval výrobky za 50% cenu, tak máš pravdu. Ja som v BA nakupovala legálne elektroniku aj domáce spotrebiče v kamennom obchode za 50%. Neišlo o výbehové typy. A nám práve po rokoch začali dochádzať spotrebiče, tak to prišlo vhod.
Ale ako to už býva, vždy sa nájdu chytráci, ktorí to zrejme začali zneužívať, a predávať na inzercii a zarábať na tom, tak to obchod po pár rokoch zatrhol. Škoda.
Prišla som na nich úplnou náhodou. Stále ide o dobre zavedenú firmu.
korela korela

Sember
korela
Sember
na Matovica smeraci nemate, lebo vzdy odhali spinavosti. Aj dnes spolu s Kolarom to natreli suslavemu tomaskovi.
Rovnako ako vam lezi v zaludku Kiska. O ktorom pred prezidentskymi volbami vyhlasil Hranol, ze je uzernik. Ja som nakupoval v Triangli za hotove, aj na splatky. Vzdy to bolo ovela vyhodnejsie ako v kamennych obchodoch.Triangel sa sudi s tymi /nie naopak/ co nesplacali a tam su uroky uz vyssie .To aj akoze banky su tiez uzernicke, ked ziadaju za nesplacanie uveru vysoke poplatky. Len vy tu dookola opakujete Hranolove dristy. Pretoze sa nedokazete zmierit s tym, akym vyraznym sposobom vrece zemiakov porazilo vas idol Ficka
V prípade, že si tam nakupoval výrobky za 50% cenu, tak máš pravdu. Ja som v BA nakupovala legálne elektroniku aj domáce spotrebiče v kamennom obchode za 50%. Neišlo o výbehové typy. A nám práve po rokoch začali dochádzať spotrebiče, tak to prišlo vhod.
Ale ako to už býva, vždy sa nájdu chytráci, ktorí to zrejme začali zneužívať, a predávať na inzercii a zarábať na tom, tak to obchod po pár rokoch zatrhol. Škoda.
Nakupoval som v Triangli elektroniku, ktoru mali v tom case bezkonkurencne lacnejsiu ako vo vsetkych kamennych obchodoch. Kupoval som vacsinou v hotovosti, nieco aj na splatky. Splatky nemali vysoky urok, len mali jasne podmienky splacania. Kto ich nedodrzal a pravidelne poctivo nesplacal, tak tam samozrejme boli vysoke pokuty. Vsetko to bolo napisane v podmienkach obchodu - a nie malymi pismenkami
Nemáme skúsenosti s Trianglom, tak sa k nemu neviem vyjadriť vôbec. Iba som chcela povedať, že sa dalo nakúpiť elektro spotrebiče a elektroniku za 50% v hotovosti bez žiadneho úročenia, aj s ich dovozom domov.
Okrem mladomanželskej pôžičky sme nečerpali žiadne, nezniesla by som, aby nado mňou visela nejaká pôžička.
V tomto ľutujem všetkých dnešných mladých ľudí odkázaných na hypotéky.
korela korela

Sember
korela
Sember
korela
Sember
Nakupoval som v Triangli elektroniku, ktoru mali v tom case bezkonkurencne lacnejsiu ako vo vsetkych kamennych obchodoch. Kupoval som vacsinou v hotovosti, nieco aj na splatky. Splatky nemali vysoky urok, len mali jasne podmienky splacania. Kto ich nedodrzal a pravidelne poctivo nesplacal, tak tam samozrejme boli vysoke pokuty. Vsetko to bolo napisane v podmienkach obchodu - a nie malymi pismenkami
Nemáme skúsenosti s Trianglom, tak sa k nemu neviem vyjadriť vôbec. Iba som chcela povedať, že sa dalo nakúpiť elektro spotrebiče a elektroniku za 50% v hotovosti bez žiadneho úročenia, aj s ich dovozom domov.
Okrem mladomanželskej pôžičky sme nečerpali žiadne, nezniesla by som, aby nado mňou visela nejaká pôžička.
V tomto ľutujem všetkých dnešných mladých ľudí odkázaných na hypotéky.
dalo sa nakupit elektroniku za 50 % z coho ? Triangel bol v tom case v cenach neprekonatelny
Z normálnej bežnej ceny na trhu, ktoré boli prakticky rovnaké okrem cien akciového tovaru v letákoch v obchodoch výlučne s týmto tovarom.
Pripúšťam, ale sa mi nechce veriť, že by Triangel predával až tak pod cenu ako tu.
Z normálnej bežnej ceny na trhu, ktoré boli prakticky rovnaké okrem cien akciového tovaru v letákoch v obchodoch výlučne s týmto tovarom.
Pripúšťam, ale sa mi nechce veriť, že by Triangel predával až tak pod cenu ako tu.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Triangel nikdy nepredával pod cenu 50%. Zľavy, alebo nižšie ceny - to mal, ale do 15%. Sember zase trepe...
Terezia13 Terezia13

Terezia13 je offline (nepripojený) Terezia13

no hotovo, už tu zase brká lietajú!!!!!!!
Terezia13 Terezia13

milé deti! tento odkaz od rodičov si dobre prečítajte
45074622_2232474330343466_2040316341289746432_n.jpg  
Terezia13 Terezia13

viete, čo je absolútne zúfalstvo - pocit, že ani toto nie je vaše auto
49671115_2065865193506448_5581911687415463936_o.jpg  
Nandrolon Nandrolon

misoft
Triangel nikdy nepredával pod cenu 50%. Zľavy, alebo nižšie ceny - to mal, ale do 15%. Sember zase trepe...
Presne. Ak by predával o 50% nižšie, to znamená, že by ten tovar musel asi niekde kradnúť. lebo aj na tom zľavnenom tovare musel predsa zarábať. Nikto nebude úmyselne na svojom tovare prerábať.
bettylou bettylou

bettylou je offline (nepripojený) bettylou

:-))
trocha umenia od susedov

https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=4D7DpZhVA_4
kopretinka kopretinka

kopretinka je offline (nepripojený) kopretinka

korela
Ja som v BA nakupovala legálne elektroniku aj domáce spotrebiče v kamennom obchode za 50%.
Stále ide o dobre zavedenú firmu.
a prečo stále píšeš iba nekonkrétne? Ako mohli predávať za polovicu oproti iným obchodom? to niekde ten tovar kradli?
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať