kukučka
sito, ja som to nevymyslela, len skopírovala do ďalšej časti na pokračovanie. Myslíš, že treba to zmeniť? Keď začínala táto siahodlhá téma, baby tu písavali a tetách na DÚ, v ZP, v SP a podobne. Neskôr tu sem tam prebleskli politické, chlapské prekáračky a tak som im navrhla nech si založia novú tému. Taiko ma poslúchol a založil Blažkovú. Dnes by som navrhla novú, hádaj komu.
Božechráň, nie. Nie nechcem Ti to šupnúť do tvojho hniezda, na Teba zvaliť.
Tému otvoril Orim dňa 6.5.2007 o 2,25 hod. A už vtedy to bol ventil.
Prvý príspevok. Melnick " Raňajky/tousty/ som robila na 3x. Hádajte rozčúlilo,alebo potešilo ma to. " 6.5.2007 o 11,08 hod. potom 1 856 strán. Príspevkov? ( okolo 100 000 keď som prišiel, no more a zaujímavé čítanie )
Posledný príspevok. Jarka ,1 6.2.2012 o 15,35. " Pre misoft:
Aj život sa niekedy ťahá od nevidím do nevidím. A za ním dvere nezadrbneš.
Táto téma je o drobnej každodennej komunikácii medzi ľuďmi. Len tak, pre potešenie. Keď chcem "počuť a cítiť" človečinu, stačí sem nakuknúť. A vždy sa poteším, že sú medzi nami aj takí obyčajní, normálni ľudia, ktorým nechýba zmysel pre humor a dokážu ním spríjemniť sebe aj iným každý jeden deň. " Takže štyri roky a deväť mesiacov v kuse.
A potom?
A tak sa tu, si tu ventilujú, púšťajú paru, holubov.
Poznáš? Mladík si pochutil na dobrej fazuľovici, ktorú mama navarila. Večer išiel s milou do kina. a uprostred sa začal cítiť akosi zvláštne, tlaky. Nenápadne hovorí milej " pustím holuba " Keď jej to hovorí už tretí krát z poza chrbta sa ozve mohutný hlas " ešte jeden holou vyletí a rozkopem ti vajca aj z holubníkom.
Aj tu sa vždy niekto nájde, čo to tu troška rozkope, prečistí.
Komu?