buchač
kukučka
Je to skôr naopak, ľudia, ktorým dobrý liečiteľ pomohol, šíria chýr a adresu dôverne a už nepíšu na net, aby ho chránili pred takýmito znevažujúcimi komentármi od ľudí, čo o tom nemajú ani poňatia.
Ja len toľko, že link od korely je jednoduchý... " tčm "...to je čo za čudo vo vyhľadávači ?
Ak sa chceš dostať k iným informáciám, tak to je trochu iný postup.
Ku tomu " tčm " je potrebné totiž pridať aj trochu iné výrazy.
By si bola prekvapená, čo za negatívne názory, postrehy a skúsenosti mali poniektorí jednotlivci.
Koľkí skončili v špitáli, lebo liečiteľ viac dobabral, ako pomohol ?
Keď skončili v špitáli, ešte vždy lepšie ako v hrobe.
Akoby sa u nás ešte stále nevyskytovali Cvachovia a iné vážne pochybenia personálom nemocníc, končiacich smrťou.
Uznám, že môj príspevok môže vyznieť údajne jednoducho, ale iba pre toho, kto ho chce jednoducho vnímať ako o ničom. Príspevkom som chcela poukázať, že liečba TČM a ajurvédou je v našich končinách rozšírená čoraz viac, ide o činnosti legálne. Homeopatiu Švajčiari pacientom preplácajú. V CZ je alternatíva oveľa viac rozšírenejšia ako u nás.
Že je pre niekoho červeným súknom, zato nemôžem.
Si neobjektívny. Pretože si zatiaľ nespomenul naše zdravotníctvo, akoby sa v ňom nikdy nič neprihodilo. Tiež poznám prípady zo svojho okolia, a pozostalým ani nenapadlo dávať tieto veľmi neblahé prípady na vyšetrenie na dohľad. A koľko je sťažností na dohľade, to sa v médiách vyskytuje a aj koľko, žiaľ, čakajú žalujúci na vyšetrenie prípadov a odškodnenie.
Nebudem tu dookola omieľať svoje skúsenosti a druhých kvôli tebe unavovať.
Ja som sa rozhodla pre Subotiča iba preto, že som nechcela čakať mesiac či koľko na gastro po výmennom lístku od internistu. Recenzie som si nemusela čítať, už bol doma odskúšaný.
Prišla, hodil ma na kábliky, využil metódu tepu, vône, vypísal dg, vzhľadom na vek som ich uznala, opýtal sa ma, či sa chcem u neho aj liečiť, ale bude to trvať rok, oznámil sumu dopredu.
Jeho eshop si môžeš pozrieť na jeho stránke, registračnú pokladňu používa a môžeš si aj porovnať ceny jeho výrobkov v bio obchodoch a u neho. Aj keď on vyrába ľanový a makový olej v konvenčnej kvalite, je násobne kvalitnejší ako vo všetkých bio obchodoch na Slovensku.
Pretože: ľanový olej rýchlo oxiduje, musí sa po celú dobu udržiavať v chlade, inak veľmi rýchlo nadobúda horkastú pachuť a vtedy je už karcinogénny.
Pozri si fóra o ľanovom oleji, v strednej Európe je jediný, ktorý ho má kvalitný a liečivý. Na etiketách má dátumy výroby, vždy sú čerstvé. Ráno s nimi prichádzal v termo taškách a ihneď ich ukladal do chladničky.
Nikdy som doteraz v žiadnom BA obchode ani bio obchode nevidela uskladnený ľanový olej v chlade. Česi nám ho závideli, niektorí to riešili po známosti zmrazením, nestráca tým na kvalite, a tak si ho prepravovali k sebe.
O tomto tu písaval aj Lofr.
Raz som si ho kúpila z nutnosti v bioobchode aby som neprerušila liečbu cez veľkonočné sviatky, pretože mi došiel, samozrejme v chladničke nebol, nedal sa konzumovať. Horký, hnusný. Kto nepozná jeho pravú fantastickú chuť, môže si vypisovať na anonymných fórach pre mňa za mňa čo chce, keď tie oleje nevie porovnať. Týka sa to aj oleja z čiernej rasce, inak ho vyrába aj Saloos, neporovnateľná chuť. Ten som si raz tiež z donútenia kúpila v bioobchode, vyhodené peniaze.
Na Slovensku začal vyrábať ľanový olej aj iný výrobca, neskúšala som ho, ale obchody ho nemajú uskladnený v chlade, a aj keby bol nejakým spôsobom zastabilizovaný, o ten by som už nemala záujem aj tak. Ak má liečiť, nech lieči, nekupujem si ho kvôli zálievke na šalát.
Rok som držala kúru Dr. Budvigovej, vydržala bez éčok tri roky, už iba zo strachu, aby sa mi to nevrátilo. Dnes keď si kúpim 10 dg šunky, nedokážem ju dojesť. Presolená, napchatá všetkým možným. Keď sa vrátia naše obchody k šunkám v celku na háku, potom možno.
Ku každému pacientovi pristupuje inak, že lieči diabetes, má to na stránke, osobne sa k tomu vyjadriť nemôžem, lebo o tom nič neviem.
Ja osobne som mala zákaz jesť mäso po celý rok, iný má mäso odporúčané. Zhodou okolností sa známy začal liečiť tiež u Číňana ale v Prahe, červené mäso naordinované 3x denne. Trochu viac ako po mesiaci liečbu sám ukončil, išlo tiež o gastro poruchu. Podnes nie je v poriadku, a to predchádzali pred pár rokmi vyšetrenia a hospitalizácia na najlepšom pražskom pracovisku. Ale buď sa niekto chce liečiť alebo nechce. Ten človek nie je schopný dodržovať liečbu, odoprieť si určité potraviny.
Petra Polnišová verejne v rozhovoroch poskytla informácie o svojej liečbe štítnej žľazy ajurvédou, onedlho sa jej narodili zdravé deti, mal k tomu niekto námietky? Mnoho iných ľudí chodí na rôzne alternatívy, aj tu z Porady, ale nerozprávajú o tom. Mlčia.
Takže k tomu tebou priloženému linku, každý má v tomto zmysle slobodnú vôľu, nech si vyberie typ liečby, ktorej dôveruje.
Osobne vidím rozdiel, či sa opýtam tu, myslím, že sa dosť dobre poznáme na základe svojich príspevkoch roky, ako na koníkovi.
Ešte na záver: počas jeho liečby som chodila na kontroly a odbery k internistovi, a len sa žaslo, ako som dostala do normy krvný obraz do šiestich týždňov aj s cholesterolom, tlakom. Postupne z troch piluliek som po polroku zostala na jednej. Pre mňa víťazstvo. A predpísané konské pilule statínov ako som v lekárni vybrala, tak som ich neskôr všetky vyhodila. Ide to totiž aj bez nich.
A že je lepkavý, hej, vraví sa to o ňom, ja viem iba toľko, že s ním na pracovisku pracuje jeho manželka, mali vtedy menej ako ročného syna, ktorého nosieval na hrudi. Buď on alebo ona.
Ide o to, že každá žena môže mať k možnej "situácii" iný výklad a chýba im nadhľad nad celkom.