Amen.
Nevidíš, nechceš vidieť to, o čo mi ide.
bjuty smis
tak kvôli tomuto je sulík diskvalifikovaný ?? doslova :
"nie jeden neprežije, od hladu a na nemoci umrie..."
čo s tým má sulík ??? že ho odsúdil a píše, že patrí do väzenia ?
...a toto si vytiahol fest z kontextu.
Nie jeden neprežije a od hladu a nemoci umrie.
Takže asi takto...aj keď mňa sa to bytostne nedotýka...ALE mám rozhodne nejaké skúsenosti.
Možno vieš, možno nie...prekonal som onko.
Rok som maródoval, no nemalo to vplyv na môj príjem.
Myslíš si ale, že ma to nestálo určité financie ? Len dve operácie prišli na pár 10tok tisíc SK.
Aby toho nebolo málo, tak svojho času (rok 2006) prišiel ku mne na návštevu Diabetes. Dodnes je nasáčkovaný a nemieni odísť.
Myslíš si, že inzulíny a iné sú zadarmiko ? Nuž omyl...za kus/5 pier doplácam 40€...a to vravím len o jednom lieku.
Myslíš si, že náležitý diétny režim je lacný ? Nuž omyl...ja síce riešim diétu hlavne pohybom, chvalabožku pomáha...ale inak je to nápor na peňaženku.
Ako vravím, ja to finančne zvládam, lež čo dôchodca, čo nemá bratislavský dôchodok ?
Zaplatí bývanie, zaplatí lieky...a môže sa ísť pásť. Keď nepomôžu deti, tak fakt smola.
Málo je článkov v novinách, na nete, šotov v telke o takýchto jedincoch ?
Mladí nemajú (zatiaľ problémy)...tie ale vždy prídu...či finančné, zdravotné, životné....a to mi ver. Preskákal som cez všetky.
..a preto som aký som, aj tu na Porade...robím si z bežných vecí skôr prdel, ako si robiť problémy....a tie poniektoré "problémy" na Porade ? Nech sa nik neurazí...sú niekedy fakt skôr na smiech...alebo na zaplakanie nad dotyčnými.
Howg...idem makať.