Moderátori nemajú právomoc vylúčiť člena, pokiaľ je registrovaný viac, ako 1000 dní. To má oprávnenie iba administrátor, a tým je Richard. Neviem, nakoľko sa venuje moderovaniu Porady, ale v minulosti vymazal desiatky, ak nie stovky duplicitných členstiev. Asi to už vzdal.
Preto úlohou moderátorov je udržiavať poriadok, aby príspevky boli v súlade s etiketou Porady. Funkcia moderátora je dobrovoľná a nie sme tu 24 hodín v kuse, aby sme len mazali nevhodné príspevky. Taktiež nepozeráme a nečítame každú tému a každý príspevok.
Voľné témy a diskusie ste si sami dovrzali, tým, že sa stále len hádate, osočujete sa a nadávate si. Ja som vzdal moderovanie týchto voľných diskusií, tam si robte, čo chcete. Niektorí moderátori sa snažia aj tam, ale bo by asi museli vymazať celé diskusie.
V odborných témach mi je jedno, kto to napísal. Ak napíše vugarizmy, naváža sa do zadávateľa, či inak zásadne porušuje etiketu, tak ho vymažem, nech je to ktokoľvek. Tak ako
ty si si v rannom príspevku na koniec neodpustil vulgarizmus. Jasné, že som ti to vymazal. Ja jeden krát. Zadal si to aj 5-6 krát, takže aj iní ti to vymazali.
Aj túto tému by som ti vymazal, ale napísal by si to znovu. A nie moderátori dovrzali poradu, ale diskutujúci, ako ty. Moderátorov nezaujíma, kto komu dáva pluská a mínuská. Tá funkcionalita tu je a je len na členoch, ako to využijú. Neviem, prečo ťa trápi, kto komu dáva pluská. Ak chceš rozumne poradiť, poraď, zadávateľ otázky ti poďakuje (niekedy) a to by ti malo stačiť kvôli pocitu, že si niekomu poradil. Alebo s niekým súťažíš, kto bude mať viac plusiek? Sú tu aj pochvaly, aj tak môže niekto odmeniť toho, kto mu dobre poradí.
Tvoj prípad to asi nebude. Neviem, koľko krát si rozumne a slušne poradil, ale veľa krát to asi nebolo. Len tu zbytočne robíš zle a provokuješ.