Nebuď smiešny, Pellegrini má zo všetkých najslušnejší prejav a robiť cirkus pre tisícku za kvety? A zase v diskusii urážať dôchodkine?
Tie cirkusy s Korčokom po námestiach koľko stoja a hlavne kto ich platí? Bolo to niekde zverejnené? To ťa netrápi? Tie jeho reklamné brýle stoja viac ako tie bardejovské kvety.
Tu máš fotku od nás aj jeden diskusný príspevok ku nej. Nemusím s ním súhlasiť, ale mám dôvod prečo ho tu prilepím.
Citujem:
Fakt nechcem Mazureka, na ktorého narážaš ochraňovať. Fakt nie. Ale ako povedal minister propagandy Goebbels - "Stokrát opakovaná lož sa stáva pravdou!" Mazurek žiadne kocky nehádzal, ani nemohol. Dlažobné kocky na asfaltovej ceste neboli. Ani nie je záznam o tom, žeby niečo hádzal a v neposlednom rade, polícia bola prítomná a žiaden takýto delikt nezaznamenala. Vrhanie dlažobných kociek dookola opakovali média. A áno, stokrát opakovaná lož sa stala pravdou a aj teraz si ju napísal ty. Ešte raz, ja ho neobhajujem. Ďalej Mazurek pre Belú neurobil nič, to je pravda. No problém je, že ani nemohol, keďže ĽSNS a ani Republika nesedeli vo vláde. Skôr ma irituje fakt, že som nepostrehol, aby ostatní poslanci, rodáci z Belej, niečo urobili, vybavili, zasponzorovali. A to so svojimi stranami vo vláde boli. Napríklad taký pán Kollár, ktorý sa v roku 2010 rozkrikoval zo zeleného kamiónu, že je Belančan a ak ho zvolíme, ako veľmi dobre sa nám bude žiť. Na kandidátke bol tretí, za Krajcerom a Sulíkom. V Belej oboch prekrúžkoval. SaS sedelo vo vláde. Výsledok? Nula calých, nula calých, nula, nula pomoci pre rodné mesto ???? A čo sa Korčoka týka, jeho prívrženci na protestoch nadávajú Pellemu do "podržtašiek." Pojem "podržtažka," je ale najlepšie vystihnutie povahy práve Korčoka. Ten slúžil Mečiarovi, keď si fízli podávali ruky s mafiánmi, keď bol doslova popravený Remiáš. Korčok slúžil Dzurindovi, keď dovolil bombardovať Srbov. Korčok slúžil Ficovi a vtedy mu jeho zlodejiny nevadili. Nuž, slúžil všetkým. Ako taká dobrá, úplatná k... ...podržtaška ???? Korčok je človek, ktorý sa stane aj laponským Krovákom, či rovníkovým Eskimákom, len ak to bude pre neho výhodné ????