[QUOTE="bjuty smis"][QUOTE="Blachsus"]
buchač
buchač
buchač
Včera a predvčerom ma veľmi potešilo, že hokejoví chudáci Slovana Na zápasy sa séria skončila 4 : 0...a hor sa do finále.
...
Síce sa z toho neposeriem a ani chlieb nebude lacnejší...ale vždy poteší ( a to platí z určitých dôvodov na celom Slovensku už roky rokúce ), ak Slovan prehrá.
henten uz je zrely na psyciatriu. sam na seba reaguje blbecek
A opakovane.
)) ...tam pomôže už len ignore....
Výnimka potvrdzuje pravidlo, takže reagujem nasledovne.
Odpoveď pre prvého :
Žiadne reagovanie, len pokračovanie v náväznosti ... ALE tebe také niečo nič nehovorí.
Ty si ideš len to svoje...tak neviem, kto je zrelý na psychoša.
Blbec si tu jedine ty...a je jedno, pod akým nickom vystupuješ.
Včera sa tu vravelo niečo o zrkadle a bjuty zareagoval
bjuty smis
to je tu taký špinavý zákerný hajzlík, čo tu už dlho robí rozbroje....
a myslí si, aký je prefíkaný....
Takže sa pýtam...si myslíš, že si ktovie ako prefíkaný ? Lebo ja veru nie...ja ťa považujem za niečo úplne iné, len nie za prefikaného. Skôr by som povedal, že si málo prefiknutý.
Viem jednoznačne, kto sa za tými rôznymi nickmi schováva...na to dám krk.
---------------------------------------------------------------------------
Odpoveď pre druhého :
Ale veď ja viem, že si nervózko (možno už aj nejaké tabletky berieš, prípadne si si dal nejaký pohárik), nakoľko ako tvrdý slovanista nie si ochotný priznať si, že Slovan už proste nie je to, čo býval. A ja takých " fanúšikov " proste nemusím...
Takže klídek, pozviechaj sa...možno v budúcnosti aj pre Slovan vyjde slnko a motyka vystrelí.
...a ozaj, pokračujem v ignore tvojich príspevkov, názorov a podobne. Ono to ani nemá význam reagovať, nakoľko si tu ideš vyslovene podľa známeho :
" Stokrát opakovaná lož sa stáva pravdou.
Na tomto princípe funguje aj vymývanie mozgov v sektách. Môžete šíriť akýkoľvek blud, ak budete dostatočne agresívni. Lebo mnohí proste nemajú tú silu vám večne oponovať. "
A ty robíš jedno a aj druhé. Klameš, zavádzaš a si aj agresívny....a to nie je iba môj názor, ale drvivej väčšiny osadenstva.