Negoce
Nandrolon
OneUp
Nandrolon
Kto je zvedavý na tvoje ranné zvratky? Všetci vieme ktoré strany koho podporujú a čo všetko organizujú, čoho sa zúčastňovali a zúčastňujú.
.
Vieš koľkým gayom z Progresívneho Slovenska z Pelleho stojí péro? To preto sú takí nasraní, že on by o nich ani bicykel neoprel.
Darmo, je to sympatický a charizmatický fešák.
:-)))))))))))))))
také zaujímavé, keď homofób volí homosexuála

Neútočím...nie som osobný...iba debatujem, reagujem.
Nehnevaj sa, ale podľa mňa tu pletieš dve rôzne veci, ktoré môžu súvisieť, no nemusia...záleží od uhla pohľadu.
Určite poznáš (či osobne alebo len z videnia) nejakého gááája alebo lezpičku.
V opak veľmi neverím, ale budiž...skôr by som povedal, že o ich orientácii potom nevieš.
Manželka mala kolegu...fešák chlapec, slušný, dalo sa aj posrandovať..atď.
No niečo mi na ňom nepasovalo. Až keď mi bolo vysvetlené, že o čo sa jedná, tak som bol v obraze.
Dodnes sa však kámošime, aj keď je mimo republiku, kde sa zabýval so svojim partnerom.
Svojho času som videl jedného mladého, čo sa per pazuchy viedol s pani mamááá.
To jeho oblečenie neriešim, aj keď z neho priam bilo, že je gáááj. No správanie na celú ulicu s tým, že " ja som buzík, kto je viac " mi už liezlo na nervy. A to nie iba mne, ale aj iným, ktorí mu dali svoj názor patrične najavo...a mladý stiahol vtáka medzi nohy a stratil sa.
Otázka znie...som homofób, keď na jednej strane konanie odsúdim a druhého kvitujem ?
Tie Pride pochody sú o čom ? Akože si fakt myslíš, že LBGTI bojujú za svoje práva ohľadom partnerov ? Lebo podľa mňa nie, tie ich nároky sa dajú uplatniť v pohode aj inakšou cestou. Tou cestou, ktorú musia absolvovať aj tradičné páry bez papiera (dokonca s dieťaťom) už roky rokúce. Prečo neštrajkujú aj oni sa svoje " nároky a práva " ?
------------------------------
...a Pelle ? Je buzík ? Podľa všetkého je.
Žije si svojim životom, každého je do jeho súkromia trt makový.
Keď sa to tak vezme, tak našu hlboko cítiacu by sme kde mali zaradiť ?
Mala jedného chlapa (otec jej dcér), s ktorým sa rozviedla...ale šak normálka, nie je prvá ani posledná. Potom pred voľbami žila s nejakým oným, ktorého následne vykopla. Včul ju zohrieva Rizman...
No ja neviem, ale v slušnejších kruhoch majú také osoby svoj názov...
Otázka mimo politiky.
Prečo sa nerozoberá dopodrobna orientácia iných zo "smotánky" našincov ?
Stanke, Kostelný....a podobne ? Koleník je kapitola sama o sebe. aj tu prítomným ženám sa z neho idú kolená podlamovať a rodidlá otvárať, no nič z neho.

Osobne ho ako herca mám rád, no ešte ho nik nevidel v dôvernejšej pozícii so ženou.
Slovami Tweety...nie je to také pokrytecké ? Jedného gááája dávať obrážťokami dole a druhého by posadili na piedestál.
-------------------------------
Takže by sa dalo povedať, že je jedno, či homofób volí homoša alebo nie.
Lebo aj ten homofób sa pozerá (mal by sa) na dôležitejšie veci ako riešiť orientáciu jedinca.
Ono to je niečo podobné, ako odsúdiť človeka za to, že má na hlave dredy. No na tie sa môže každý vyondiať...ono je totiž oveľa dôležitejšie, čo je pod tými dredmi.
....či ???