Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Voľné pokračovanie debaty o každodenných radostiach i starostiach.
Pre všetkých vtipných, slušných a vychovaných poraďákov, starých aj nových členov.
Dúfam, že dvadsať prvý pokus bude aspoň trošku úspešnejší.
Neviem, čo sa to deje so Slovenskou poštou.... Poslal som balík 18.3. podaný 10:50 (to som predpokladal, že sa bude posielať niekedy v noci). Od 12:30 - v preprave (reku OK ). A v preprave bol až dodnes (21.3.) do 8:20. Potom už na Doručenie - lenže doteraz ani nebol doručený (čakám dokedy to takto bude) - pritom so si zaplatil kuriérom (od SP) na adresu - a vzdialenosť je max 15km. A keď sa pozrieme na cenník - tak za 7€ poštovného (Expres Kurier na adresu - doručené nasledujúci deň) mal byť už doručený. Takže som si zaplatil Expres a ide to pomalšie ako obyčajný balík. Na druhej strane - objednal som si tovar Čiech a prišiel za 3 (slovom TRI) dni!
Neviem, čo sa to deje so Slovenskou poštou.... Poslal som balík 18.3. podaný 10:50 (to som predpokladal, že sa bude posielať niekedy v noci). Od 12:30 - v preprave (reku OK ). A v preprave bol až dodnes (21.3.) do 8:20. Potom už na Doručenie - lenže doteraz ani nebol doručený (čakám dokedy to takto bude) - pritom so si zaplatil kuriérom (od SP) na adresu - a vzdialenosť je max 15km. A keď sa pozrieme na cenník - tak za 7€ poštovného (Expres Kurier na adresu - doručené nasledujúci deň) mal byť už doručený. Takže som si zaplatil Expres a ide to pomalšie ako obyčajný balík. Na druhej strane - objednal som si tovar Čiech a prišiel za 3 (slovom TRI) dni!
za tri hodiny by si ten balík doniesol
To je fakt - aj keby som sa plazil
Takže novinka: podarilo sa im to za 8 hodín - to je fakt rýchlosť!
Moze tu niekto vysvetlit preco ste zmazali temu zaluzie ? Len preto, ze relevantnu radu dal misoft a nie primitiv bruchac ? Chobot, prosim ta vrat tu radu misofta
Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
buchač
Včera a predvčerom ma veľmi potešilo, že hokejoví chudáci Slovana vyfasovali.
Ale šak nič nové, pred pár dňami doma malo staré Wajco malo nervy, lebo Trnava im dala doma zabrať...prehra 0 : 2.
Hokej a či futbal, všetko jedno...keby hrali hádzanú, tak smola ešte väčšia.
Dnes pokračovanie...už je 3 : 0 na zápasy.
Slovan vyfasoval aj na vlastnom ľade.
Žeby zajtra ukončenie zdarnej série ?
Moze tu niekto vysvetlit preco ste zmazali temu zaluzie ? Len preto, ze relevantnu radu dal misoft a nie primitiv bruchac ? Chobot, prosim ta vrat tu radu misofta