trvalka Tohto roku som prekvapená aké zdravé reďkovky - červené, mi vyrástli. Nasiala som ich len tak skusmo, lebo mám skúsenosť že už lístky mi ožerú skočky a podobná háveď sa potom zavrtáva aj dovnútra. - nepoužívam žiadnu chémiu. Chcem sa opýtať na skúsenosti záhradkárov "zeleninárov" či je tento rok taký priaznivý pre redkev a hlúboviny alebo je to len "miestny úkaz".
Asi je rok priaznivý pre zeleninárov. Zatiaľ som nemusela postrekovať žiadne hlúboviny - mám kapustu, kel, karfiol, brokolicu. Nikde zatiaľ žiadny škodca. Inak už dva týždne zaváram vlastné uhorky zo záhrady, už som pozberala skoro všetok skorý kel, už týžden zberám karfiol a včera som zobrala aj brokolicu. Tiež som trhala aj tekvice, cukety a za nejaký týždeň už bude aj patizón, hokaido. Samozrejme pokiaľ nepríde nejaký krupec
a nezničí mi úrodu. Čo by ma vééééééééééééľmi mrzelo. Fotky mám v mobile, keď budem mať čas, priložím