...možno ...
Nezvyknem sa rozpisovať , lenže teraz to tak trochu považujem za nutné...
Habbs
Hahahaha ako sa velmi smejem nad vasou ubohostou a neschopnostou.Ste oznaceni na tomto fore ako poradaci a Vas musi pekne stvat,ze pride nejaky Habbs,ktory je mozno o polovicu mladsi a napise tu clanok ,ktory nikto z vas o nom nemal ani ponatia.Pritom je to tak jednoducha vec,ze ak ste si vsimli nato netreba lekarov ,ani lieky iba sebazaprenie v zivotosprave.Vy asi musite mat nieco spolocne s medicinov,lebo to nejak neviete prehltnut tie moje rady.Urcite viac by ste privitali aby som propagoval lieky.Ale ak sa pricina neodstrani ,lieky nepomozu iba potlacuju symptom,ak sa pricina odstrani, lieky uz netreba a clovek je vylieceny.Vysledky mojho otca hovoria za vsetko.
Rad by som vedel ci pan Buchac je vobec chory na vysoky tlak a cukrovku ,ze reagoval na moj prispevok tak ako reagoval a ci vobec vyskusal tu moju radu.Ak nie, jeho primitivne reakcie su neopodstatnene a vobec nemal reagovat.Ako moze niekto sudit vec do ktorej sa ani nerozumie? Ja sa chcem bavit s ludmi,ktori maju s tymto fakt problem.
Či primitívne ...???
Nech súdia iní ...Ty na to nemáš ...ale pozri sa na linky ...hádam pochopíš ...
LEN mňa pozorne musíš čítať ...
http://www.porada.sk/t99763-cukrovka-typu-ii.html
http://www.porada.sk/1394723-post13.html
O rakovine sa zmieňovať nemusím ....
http://www.porada.sk/1516639-post294.html
tam si zadrel tiež do živého svojim spôsobom ...
Myslím , že problémov habadej ...aj iné by sa našli ...KV riziko...hm , vraj vysoké ...
Ludom s tymto problemom "urcite viac pomoze" ta Buchacova rada s ktorou na mna reagoval,ze?.Ale ja som ten zly ,pretoze sa vam snazim zdielat velky uspech.No asi by ste fakt boli radsej aby sa ludia z tych chorob nedokazali vyliecit,tak potom naco tu je toto forum?.Alebo nechcete stravit to ,ze pre vase vyliecenie sa budete musiet vzdat vasich pozitkov z jedal?Za pozitok sa plati a tou je choroba. Chory clovek s tymto problemom si da dokopy ,ktora rada by mu mohla pomoct.Vyskusa vsetko ak mu je zivot mily.Ja vam nepropagujem nic zaco by ste mali platit.Myslite si, ze ta najdrahsia vec musi byt najlepsia,jedine tak pre toho kto ju predava ,pre jeho kapsy.Prave to najjednoduchsie je najucinnejsie a to vynechat to ,co som pisal v predchadzajucom clanku.Tym sa clovek zbavi aj roznych alergii.Staci to iba vyskusat a vysledky budu tak cititelne, ze budete prekvapeny.To niesu take zlepsenia ako pomocou liekov,kde ten rozdiel ani nevidno,to je tak velky rozdiel zlepsenia stavu,ze to pocitite dost v kazdom ohlade aj co sa tyka nalady,psychickej vyrovnanosti.Obetujte ten 1-2 mesiace bez tychto potravin a budete ako znovuzrodeny.Z vlastnych skusenosti Vam hovorim.Ale ak nechcete,postavte si este vacsiu barieru ako Danuschka a trapte sa aj nadalej.Aj ked si myslim,ze skutocne chory clovek ktoremu nic nepomaha a je s toho nestastny si barieru neurobi.
Mozno som bol trochu hruby na Buchaca ,ale zase ma nastval svojimy blbymi poznamkami.
Hrubý ???

...to nebolo o hrubosti , inak by som nazval ...
Blbé poznámky ...hm , pre koho ako ...
Nikomu by sa to nepacilo.Moj hruby vyrok som myslel tym,ze kazdy si moze sam za svoje choroby podla toho co do seba dava,ci uz vedome alebo nevedome.
Povedz malým detičkám na onkológii ...
Povedz dojčatám , narodeným s rázštepom chrbtice , kardio vaskulárnymi chorobami ...
Povedz ....
Ak uz vedome ,co sa vam tu snazim vstiepit do tych poradackych hlav a nic si stoho nezoberiete ale naopak zacnete na moje prispevky kydat,zasluzite si iba to co mate a to Vam aj ostane.
A aby ste este nezabudli ,zopakujem to este raz.Moj otec sa vdaka tomu dostal z cukrovky typu 2 a vysokeho krvneho tlaku-odstranil iba pricinu.Myslim,ze o viac tu nejde.My mame po problemoch a teraz sa uz iba smejeme,ci si niekto vezme priklad to ma netrapi.A este dodam ,je to velmi rychly proces samoliecby tela,ktory je najucinnejsi a trva to iba kratko.Rozne alergie sa daju zdolat za 1-2 tyzdne.Je to sokujuce, co?Ale pravdive.Nechce sa vam tomu verit lebo ste od malicka manipulovany,ze su to nevyliecitelne choroby na ktore umieraju miliony ludi,takym myslenim nebudu liecitelne urcite nikdy.Nic vam nebrani to vyskusat.Ani nenutim.
Ps: Moje prispevky patria pre toho kto to potrebuje,nie pre toho,koho sa to netyka kto sa chce somnou za kazdu cenu hadat a ociernovat ma.
Nikdo Ťa neočierňuje ...ja osobne dôvodim , argumentujem ...
Je síce pravda , že inak ako ostatní , ale iný už nebudem ...
Svoje rozumy sa snažím dať tak , aby sa dotyčný SÁM zamyslel nad odpoveďou a išiel po náznakoch , smeroch ...linkoch na internete povedzme ...
Nie je možné tak jednoducho a ešte aj na diaľku nejakému anonymnej osobe cez nat stanoviť diagnózu a nasadiť okamžite adekvátnu liečbu ...
O to ide mne ...
A je jedno , či sa to týka zdravia , práva ...počítačov ...vždy je to o inom ...na 100 % NIKDY ...!!!!!
Kriste pane ...snáď Ti celú agendu môjho zdravotného stavu neposkytnem ...
Veď niektoré veci ani moja manželka o mne nevie ....
Habbs
Co uz moze byt viac pozitivnejsie ako pisat ze vysoky krvny tlak,cukrovka a alergie su 100percent liecitelne?
Na 100 % si NIKDY nie vyliečený ...NIKDY ...
Co je natom negativne? Je negativne to aby ste sa vzdali potravin ktore Vam sposobuju problemy ,ktorych sa vlastne nechcete vzdat?
Poznámočka ...Tí , ktorí ma poznajú , sa niekedy aj čudujú , že aké pozitívne postoje mám ...
Ale občas sa nájde , príde aj negatívka ...vtedy som nepríjemný ...žiaľ , ale nedá sa to ovplyvniť ...
Ty si verit mozes comu chces ,ale u mna dokaz nezmenis.A taky clovek ako si ty by nemal citat moje prispevky a uz vobec sa nimi riadit.Nezasluzis si to.
Zasluzis si taky zivot aky mas teraz.Tvoje argumenty su nepodlozene a neobstali by ani 5 minut pred sudom.
Tak trochu som dumal na tým ...
A vieš , že svojím spôsobom máš aj tú pravdu ???
Skôr by som povedal , že si takýto život NEZASLÚŽIM ...dôvody , prečo to tvrdím sú však inde pochované , tie si úzko a pevne strážim ...

Som veľmi rád , že mám to , čo mám ...
Zdravie ...síce , aké - také , ale relatívne som na tom lepšie ako poniektorí iní ..
Rodinu ...hlavne vnučka mi neskutočnú radosť robí ...
Majetok radšej neriešim - nebudem dráždiť zbytočne ...mám , čo mám ...som spokojný ...
A inak ...hm , aj neskutočné sny sa mi splnili , o ktorých sa mi nikdy ani len nesnívalo ...
HEJ , vravím si občas , pýtajúc sa sám seba , neveriac sám sebe ...
ČÍM som si to ZASLÚŽIL ???

...to šťastie .????

Hm ...NEVIEM ...
P.S.:
Moje argumenty nechaj tak ...
Zato o tých Tvojich by som povedal , že som už aj lepšie čítal ...naposledy niekedy na obed ...
...v PÍSMENKOVEJ polievke ...