Zavrieť

Porady

Téma je uzavretá.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Petra Nová Pozri príspevok
Triblbák, pochopila som, ani nemusím vedieť kto je furťák. Nevadí mi to .
Hlavná vec, že mi netlieska psychopat, ktorého chránia všetci slávni tohto portálu. A nič vo zlom, je to len silvestrovský mrník, bez tých vyškierajúcich sa zelených oblúd a chlácholiacich dobrodiniek. Je to zábava podľa Tvojho vkusu. A môžeš mi nadeliť ďalších 25 mínusok, vieš, že som proti nim odolná.
FURŤÁK - lampasák , guma zelená , žabka zelená ,
mozog zelený, atď ........= Vojak z povolania / alebo podľa niektorých vojak z povaľovania /




KURNIK , NETRAFIL SOM SA !!!!!!!!
0 0
Petra Nová Petra Nová

Petra Nová je offline (nepripojený) Petra Nová

Škoda, možno nabudúce.
0 0
ALDA ALDA

ALDA je offline (nepripojený) ALDA

stará mama, matka, manželka
Veru, nie je všetko ani zlato, čo sa blyští.
0 0
arizona arizona

arizona je offline (nepripojený) arizona

kamiliak1 Pozri príspevok
1, Teda vyznávaš princíp " väčšieho psa " - bez ohľadu na PRAVDU a podobné PRKOTINY. 2, Pripájam sa. 3, Zabudla si pridať : s úctivým pozdravom. So slobodným pozdravom Ka Mil
Do čerta, akú pravdu stále hľadáš a ponúkaš?
Ak chceš pravdu, tu máš:http://www.pravda.sk/

Koho zaujíma Tvoja pravda, moja pravda, alebo pravda xxy? NIKOHO !

Ľudia na Poradu chodia kvôli niečomu inému, už to konečne pochop!
0 0
ALDA ALDA

ALDA je offline (nepripojený) ALDA

stará mama, matka, manželka
Som veľmi, veľmi smutná, keď som si prečítala pod nikom Endrju -býlalý poraďák
0 0
Zitulda Zitulda

Zitulda je offline (nepripojený) Zitulda

Ľudkovia prosím Vás prestante sa škriepiť, veď život každého z nás beží mílovými krokmi. Nikto nevie, čo sa môže stať, kedy ho kosatá zavolá auž je to vážne do plaču, čo sa deje v mnohých témach. Kde pozriete samý svár- Milan a jeho nicky, osočovanie vzájomné napádanie a nevraživoať. Podľa mňa je také jednanie dehonostujúce práve osobnosti toho človeka, ktorý to robí. Ak si niekto myslí, že držím stranu Milanovi, veľmi sa mýli,lebo aj od neho nie je pekné a uvážlivé dávať niekomu znevažujúce prívlastky alebo vymýšľať rôzne nicky(ako napr.richojeblbý a iné. Nie som ani zástancom z akýchkoľvek dôvodov (aj keď sú opodstatnené) pre úplné vylúčenie (tentoraz je to z Porady) inokedy zo spoločnosti (lebo má niekto nejakú chorobu).Každý človek je pre mňa osobnosť (nie celebrita),každý na akékoľvek obmedzenie svojej osoby reaguje tak, či onak. Niekto začne napádať, vymýšľať a osočovať-proste bojovať zas seba, čo sa iným nepáč. Iný zas sa stáva precitlivelým, uzavretým stráni sa ľudí, ostáva sám so svojou bolesťou. Predsa rany sa nemusia dávať palicou, päsťou, čiže bitkou, naopak najhoršie rany sa dávajú rečemi sú to ranyvrývajúce sa (tiež nie každému) do duše a tie rany sa veľmi ťažko hoja. Mnohokrát som zvažovala napísať príspevok, čiže reagovať na nie pekné výroky mnohých, ale tentokrát ma naozaj vytočil príspevok búchača a jeho link. Prepáč mi človeče s nickom buchač (škoda, že nepoznám Tvoje meno(nie priezvisko, ale je to ponižujúce iba pre Teba-to je môj subjektívny názor. Čo si tým chcel dokážať?!-uraziť? zviditeľniťjeho minulosť? alebo nebodaj verejne Milana ponížiť?! Ako ho poznám (nie osobne som sa sním nestretla, možná že aj na to príde čas) nič si mu s tým nespravil, iba ho vyburcoval k väčšej sebaobrane. Určite mnohých naštval, a nie vždy to robil adekvátne aj on osočoval, vykrikoval ba aj urážal. Nie, ani to nikdy nerobil správnea s takým jeho konaním nikdy som nesúhlasila a nebudem súhlasiť. Odsudzujem to Milan a tentokrát Ťa prosím už verejne, prestaň, nehraj wabank- nie každý hru na wabank znesie alebo ju chce hrať. Veď aj dobrého veľa škodí, a nie zlé-toho sa každý skôr nasýti. Nechcem ba ani si nedovolím radiť moderátorom Porady, čo by mali či nemali robiť, na to nie som kompetentná,a ich prácu si veľmi cením a ich všetkých vážim a ctím. Jedno je isté, že by sm konala ináč, lebo sme ľudia a kopance robí každý z nás. Snáď toľko by som dala Richardovi a ostatným moderátorom na zváženie, zlikvidovať zelené a červené svetielka, ponechať len súhlas s príspevkom a poprípde pridať kolónku nesúhlas s príspevkom. Bol by každý, kto nesúhlasí zviditeľnený a možná že by sa prestalo stzv: lampičkovaním. Prečo sa nezviditeľniť, ak s niektorým príspevkom sa neztotožňujem, veď názor vysloviť nie je urážka aza to sa nik hambiť nemusí. Toľko snáď , ba pravdu povediac je až veľa a berte to tak, ako si myslíte,lebo každý na to má nárok.
.................................................. ..
PS. Každý súdi podľa seba a podľa svojho konania, prečo radšej nemyslieť a nezmýšľať len pozitívne?! Verte mi je to krajšie. Zita
0 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Niekde som sa vyjadril / nechce sa mi hľadať / , že na niektoré invektívy už nebudem reagovať .
Vymazaním znevažujúceho príspevku som hádam dostatočne odpovedal na Tvoj príspevok , ktorý ale nepovažujem za invektívny voči mne .

" Nikto nevie, čo sa môže stať, kedy ho kosatá zavolá " - súhlasím , mňa už volala , už som bol pomaly zbalený , no potom sa prerušil hovor .
Skús prečítať moje príspevky , možno pochopíš !!!

Posledných päť viet = úplný súhlas !
Na zvyšok odpovede by bol potrebný asi väčší priestor pre argumentáciu

Juraj
Naposledy upravil buchač : 04.01.09 at 18:50 Dôvod: Upresnenie
0 0
ser1a ser1a

ser1a je offline (nepripojený) ser1a

dnes sami stal oto ze som zistil ze banky od zajtra znizuju rapidne uroky, potesit ma to nepotesilo...
0 0
wagner wagner

wagner je offline (nepripojený) wagner

ALDA, myslím si, že ak sa na porade nespraví poriadok, tak tých "bývalých poraďákov" začne pribúdať. Žiaľ ,ale odídu takí, ktorí toho neporiadku už majú dosť.
0 0
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

Zitulda Pozri príspevok
Milan tentokrát Ťa prosím už verejne, prestaň, nehraj wabank- nie každý hru na wabank znesie alebo ju chce hrať. Veď aj dobrého veľa škodí, a nie zlé - toho sa každý skôr nasýti. Zita
pred chvíľou som tu zahliadla Tvoju odpoveď, že to skúšaš.

Milan, pripájam sa k Danushke aj k Zite, pripájam sa k tejto výzve, navrhujem Ti urobiť hrubú čiaru za minulosťou, treba na to aspoň toľko odhodlania, ako prestať zo dňa na deň fajčiť.
Hrubá čiara v mojom návrhu znamená, že prestaneš napádať Richarda.
Dokážeš to?
Očividne nás máš rád, ináč by si tu nechodil. Veľmi, veľmi Ti držím palce aby si to dokázal.
0 0
Gabi03 Gabi03

Gabi03 je offline (nepripojený) Gabi03

Tak jedna drahá banka uvádza pohyby z roku 2008 v EUR!!!

Čo myslíte, potešilo? :O
0 0
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Nie ani tak rozčúlilo , ale znechutilo :(

V donedávnej dobe bol občas problém vydať z bankovky väčšieho nominálu . Človek prišiel do obchodu tak zrána , vytiahol jednu fialovú a pokladníčka mala z toho hokej .

Dnes poobede som bol v obchode , vytiahol som 5 € , a čože sa to stalo ?
Pokladníčka mala z toho futbal

ČO ma však potešilo
že ľudia nemali nejak problémy , neboli žiadne vzdychy , nadávky atď na pokladníčky , nakoľko oni za to nemohli !!!

Najviac som si všímal reakcie ľudí rôznych vekových kategórií na počínanie si s novou menou našimi dôchodcami . Musím konštatovať , že bola fasa / inak sa to nedá povedať / , veľmi som sa divil božskej trpezlivosti ľudí , ktorí by inak skákali až po plafón .
0 0
Halli Halli

Halli je offline (nepripojený) Halli

Ale tie smeti 1-centové má fakt štvú , pár dní a mám ich plno...
0 0
durisovad durisovad

durisovad je offline (nepripojený) durisovad

uctovnicka na dochodku
Mozno ich po case zrusia ako nase 10 a 20 halierniky.
0 0
Halli Halli

Halli je offline (nepripojený) Halli

durisovad Pozri príspevok
Mozno ich po case zrusia ako nase 10 a 20 halierniky.
Práve dnes som to vravela mužovi, keď som ich vyfasovala asi 5ks v obchode, že by to bolo dobré. Dúfam a počkám
0 0
durisovad durisovad

durisovad je offline (nepripojený) durisovad

uctovnicka na dochodku
Asi by sme mali v obchodoch odmietat vydavok viac ako dva kusy tychto drobnych minci. Aj mne ich dnes vydali 6 kusov.
0 0
kabatik kabatik

kabatik je offline (nepripojený) kabatik

Mňa dnes pobavil jeden výrok, čo som čítal.:
" Vnúčatá sú odmena pána Boha za to, že sme nezahrdúsili svoje deti cez pubertu"
0 0
Zitulda Zitulda

Zitulda je offline (nepripojený) Zitulda

Počas bezcennej noci som brázdila po porade z témy na tému, bolo mi veľmi dobre.Únava a spánok nebol v dohľade. Po prvý krát som bola na šutáku, po chvíli sa mi ozval s novým nickom Ka Mil, aj keď som podľa jeho nickov vycítila, že to môže byť on, komunikovala som zatiaľ, pokiaľ som odpoveď nemohla poslať, lebo sa mi ukázalo "Posting in progres".prešla som na CCCC, že sa mi podarí ako prvej zapriať príjemné dobré ráno. a vtedy som zistila pri poslednom príspevku Milanové lampičkovanie. Dobrá pohoda ma prešla, a zostal len smútok a lútosť. Niekedy každá námaha, a dohováranie vyjde navnivoč ak slová narážajú na zatrpknuté srdce a tvrdohlavosť.
0 0
Elena Navrátilová Elena Navrátilová

Elena Navrátilová je offline (nepripojený) Elena Navrátilová

Zitka, to ma mrzí... nedaj si kaziť chvíle ktoré prežívaš a plánuješ prežívať s príjemnými pocitmi a už vôbec nie kvôli posielaniu do tmy. Nájdu sa ľudia (kuk ja) a ja Ťa pošlem zas na svetlo. Takže čo už s tými čo sa bavkajú. Veď vieš čo sa hovorí? Večné deti... zaujímavé že tu sa ich stretlo toľko. Ja Ti úprimne zo srdca prajem krásne ránko, deň ... plný pohody bez takýchto zbatočných rušivých momentov.
0 0
wagner wagner

wagner je offline (nepripojený) wagner

Dnes som mala tiež taký nijaký deň. Najprv ma sused chcel zabiť lopatou, lebo kúrim v peci a dymí sa mi z komína. Tie jeho ďalšie invektívy sú nepublikovateľné. Asi ho to štve, že jeho náklady na kúrenie sú 60 tisíc a moje ani nie polovicu a bojí sa, že teraz, keď zavreli kohútiť na plyne, že zamrzne. Takže moja nálada je na bode mrazu.
0 0
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať