Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
v takom tvare nie, ale na základke sme si robili s kamošom kryštálku (jemu to ako tak fungovalo najprv škrípanie a pískanie a mne nič ani píp, ešte som dostal doma vynadané že za tie peniaze som mohol kúpiť radšej kladivo, tak sa môj záujem o elektrotechniku skončil, ale viem že elektrina aj zabíja)
Prečo by nemohol.
Ja si aj ten konkrétny kryštál pamätám. iné sa ani nepredávali.
Dokonca to naozaj aj fungovalo.
-----------------------------------------
Niekde sme počuli, že to stačí napichať do zemiaku a tak brat dva mesiace skúšal zemiak za zemiakom. Nakoniec ho uzemnil o radiátor a začalo to fungovať a bez letovania.
Myslela som si, že to asi bude kryštálka, ale nebola som si istá. Mali sme inakšiu.
A takýto holiaci strojček kto ešte má?
ja, keď sklamal prvý BRAUN(dobrý kapitalistický vtedy ešte Čína nebola) po asi 10 rokoch, potom som mu dal milosť keď som dostal ďalší BRAUN asi čínsky lebo nevydržal viac ako 2 roky, a dobre som urobil
Janko ako sa volala krčmička z druhej strany cesty ako je elektro-fakulta, taká malá, boli tam malé okrúhle stolíky a dosky na nich boli z cararského mramoru
Janko ako sa volala krčmička z druhej strany cesty ako je elektro-fakulta, taká malá, boli tam malé okrúhle stolíky a dosky na nich boli z cararského mramoru
V ktorom roku? Myslíš Mytnika? To bol tiež pajzel. Chodili sme tam na pivo a nie obdivovať inventár.
A tiež záleží, ktorú budovu elektrofakulty myslíš. Či na námestí slobody(Gotwalďák) alebo na Vazovovej.