korela
Čo sa týka šunky, nevidím problém vôbec šunky kupovať, stačí večer uvariť v kuchte napr. karé, okoreniť a osoliť podľa vlastnej chute, do rána odložiť do chladničky, ráno nakrájať krájačom, nožom, zabaliť do desiaty bez zlého svedomia, či éčka, presolenosti, obsahu svaloviny ...
no hej to je pravda. Aj ja si robievam sunku sem tam. Len problem je, ze sa Ti neoplati robi malo a ked uorbis z kila potom mas trosku problem so skladovanim. Taka doma robena vydrzi dlhsie ako otvorena kupovana, ale zjest kilo sunky nie je sranda.
moze sa este zamrazit, ale potom to uz nie je ono. Skusal som aj to co popisujes Ty, aj roastbeef, len stale je tam ten problem, ze mas toho viac nez dokazes zjest bez toho aby si to mrazila.
Napriek tomu to z casu na cas robim a ked budu v obchode predavat to, co predavaju, tak tak podla mna bude robit stale viac a viac ludi a budu medzi sebou tie vyrobky zdielat
Ja dnes susedovi roasbeef, sused mne o dva dni morcaciu sunku a tak