Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Táto téma, je pre všetkých ktorí radi diskutujú, vadia, debatujú, prekárajú sa, či inakším spôsobom sa venujú politickým témam a zároveň nechcú przniť iné témy
V budúcich župných voľbách chcú politické strany spoločného kandidáta na župana. V minulých bol spoločným kandidátom v Banskobystrickom kraji Kotleba. Bude aj v budúcich?
Dnes pacilo v suvislosti s precedovym podlym videom
----------------
Zachranca Robert
esteze ho mame.
inak by nam to zdravotnictvo nadobro rozkradli rozni Paskovia a im podobni...oh, wait a minute...
----------------
----------------
Zachranca Robert
esteze ho mame.
inak by nam to zdravotnictvo nadobro rozkradli rozni Paskovia a im podobni...oh, wait a minute...
----------------
chcelo by to aspoň jedno TO lebo zatiaľ je to len v rovine úvah. Alebo lekár má dve ambulancie v ktorých pracuje súčasne, a súčasne aj vypisuje recepty jasné rozdvojenie osoby všzp zverejnila a nič sa nedeje
Ale deje..... predsa sa nemali liečiť potetovaní a s piercingom, nemali sa preplácať plienky a matrace, nemali sa operovať oči. Lebo! Potetovaní a s piercingom sú "spodina", plienky netreba, veď aj tak dodýchajú, oči netreba liečiť, pretože slepý nevidí čo sa deje a čo podpisuje....
----------------
Zachranca Robert
esteze ho mame.
----------------
chcelo by to aspoň jedno TO lebo zatiaľ je to len v rovine úvah. Alebo lekár má dve ambulancie v ktorých pracuje súčasne, a súčasne aj vypisuje recepty jasné rozdvojenie osoby všzp zverejnila a nič sa nedeje
taky zacarovany kruh. Vcera som pocul, myslim Vysolajskeho, hovorit, ze to preto lekari robia taketp kreativity, lebo musia kompenzovat podfinancovanie v systeme.
Ale aj tak si myslim, ze to je prd oproti tymto chybajucim 200mil a hentym kreativne z poistovne Dovera stiahnutym, myslim 400m
Nejaká pani Dáša hovorí na SV o nejakých protestoch a okrem iného povedala, že cirkus okolo amnestií má prekryť skutočnosť zverejnenú v USA, že sa na Slovensku ide stavať vojenská základňa! /nepočula som začiatok, neviem meno/
Asi nejaká JPP. Ak by tu chceli Amerykánci základňu stavať - tak jedine na Lešti, alebo na Záhorí - lebo toho miesta na základne veľa nieto......
A možno to zle prezentovala - mohli by akurát tak logistickú základňu - tá je o niečo menšia
Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
kukučka
Nejaká pani Dáša hovorí na SV o nejakých protestoch a okrem iného povedala, že cirkus okolo amnestií má prekryť skutočnosť zverejnenú v USA, že sa na Slovensku ide stavať vojenská základňa! /nepočula som začiatok, neviem meno/
Neblázni s tým drbnutým Slobodným vysielačom...keby všetko, čo tam povysielajú, tak je už dávno rozpútaná vojna.
Linky a ani zdôvodnenie, ktoré by vyvrátili Tvoje (SV) tvrdenie nedávam.
Hádať sa nebudem, boli to Regióny 05, môžete si overiť v archíve, hovorila to veľmi presvedčivo, overiť si to nemôžem, neviem AJ. Keby som jej neverila, tak to tu nedávam. Duški, do smiechu mi nebolo.
Hádať sa nebudem, boli to Regióny 05, môžete si overiť v archíve, hovorila to veľmi presvedčivo, overiť si to nemôžem, neviem AJ. Keby som jej neverila, tak to tu nedávam. Duški, do smiechu mi nebolo.
bjuty smis
nesprávaš...
Bratm...takže špecifikujem viac.
Kto tu vraví o správaní sa na nete ?
MUDr. Nábělek určite (ako aj ja) tiež nemyslel na fiktívne - neznáme osoby - nicky, ale na reál.
kukučka
No a teraz je tam naživo Harabín...o amnestiách
Ten by mal radšej mlčať a nie sa pretŕčať kade tade po médiach.
Aj keď ako právnik je jeden z najlepších na Slovensku.
No morálny kredit má teda ako jeden z najhorších ... hotová spodina, latrína, hajzel.
Bratm...takže špecifikujem viac.
Kto tu vraví o správaní sa na nete ?
MUDr. Nábělek určite (ako aj ja) tiež nemyslel na fiktívne - neznáme osoby - nicky, ale na reál.
tak napíš, že v inom matrixe...
lebo ty sa tu vieš dobre na 2 strany s hujmi naťahovať...