bjuty smis
korela
bjuty smis
buchač
Otočím otázku inak.
Kedy sa začnú cigáni samoškoliť v oblasti robenia detí ?
Kedy sa začnú cigáni samoškoliť v oblasti pracovných návykov ?
Kedy sa začnú samoškoliť média v oblasti vyjadrovania, t.j. nazývať veci správnymi a pravdivými výrazmi ?
----------------------------
-
http://www.protiprud.sk/politika/2184.htm otočím to inak
a prečo by to robili ??
Bjuty, ja som urobila chybu vo svojom texte, že som do prvej vety nevložila slovko opäť.
...
Prečo by to robili? Lebo už mali za socíku získané a zaužívané vzory a návyky bez problémov, ktoré sa u mladej generácii vytratili zásluhou iných záujmov. Iba preto. Všetci v mojom okolí, čo vtedy chodili do škôl, pracovali, ich deti pokračujú v normálnom živote a necicajú štát. Od remeselníkov, po maklérky v RK, pomocný personál v nemocniciach a pod.
Ako dieťa som tiež poznala od nás jednu medičku, to bola iná kategória ženy. Už to fluidum okolo nej ...
takže mali by to robiť preto, lebo by sa to páčilo tebe , mne a celkovo majorite ??
preto myslíš že prestanú cicať štát ?
)))) lebo tí v tvojom okolí chodili do školy, pracovali a necicali štát ?
no , neviem, či ich to presvedčí...
Trochu nechápem, ide o tvoj názor, alebo k akej odpovedi ma chceš vyprovokovať?
Za socializmu musel zo zákona pracovať každý, a nielen v mojom okolí, inak by mohol žiť "reálne" tak z rozpredávania svojich nehnuteľností, prostitútky boli formálne zamestnané na 2 hod. denne, ale museli mať v OP pečiatku zamestnávateľa. Vtedy nikto zo žiadnej renty nežil.
Nezamestnané mohli byť iba ženy matky, alebo ak mali muža živiteľa rodiny, t.j. museli byť vydaté. Muž toto privilégium nemal.
Prečo to vypadlo z platnej legislatívy? Prechodom na nové zriadenie rozhľadenejší vedeli, že nástup bezdomovectva je otázkou dní hneď po doštrnganí.
Nech žijú zo svojho, a nezaťažujú dane ostatných poplatníkov, ak im zdravie slúži. Čo by za tú možnosť dali chorí ľudia?
Naposledy sa k súťažiacej veľmi dobre prihovoril v tomto zmysle v ČSMT Jaro Slávik, dievča má hlas dar od Boha, stredná škola žiadna, údajne ju živia rodičia. Čo jej bráni, aby chodila do školy?
A nie je to iba odčerpávanie štátnych prostriedkov, ale aj roznášanie infekčných chorôb, dnes je ich už kupodivu pomenej, ale ja týmto štatistikám neverím. Konkr. dg, o ktorej píšem nižšie mala oveľa vyšší výskyt v Čechách ešte za 1. ČSR.
Vieš si predstaviť, že by teraz tvoja rodina žila doma v normálnom štandarde ale s počtom uterákov a mydiel podľa počtu osôb v domácnosti v patričnej vzdialenosti od seba, aby sa nedotýkali, tú disciplínu, vydržať aspoň desať rokov i viac a žiť v neustálom strachu, že dg chytíš doma v priamej rodine?
Nehovoriac o MHD a inej doprave.
A chorý prežíval tak zo tri mesiace v nemocnici každý rok na infekčnom v izolácii ako tá posledná spodina? Nehovoriac o častých nepríjemných kontrolách počas roka?
Tých giet je na Slovensku ešte neúrekom. Len sa čudujem, prečo nikto z MVO sa k nim ešte nepresťahoval a nejde im príkladom.
Keď počujem o ich zaškolovaní v bežných školách, vždy mi príde toto na um a premýšľam, ako by som dokázala v dnešnej spoločenskej situácii ochrániť svoje dieťa práve pred takýmito spolužiakmi.
Vždy sa nájdu nástroje, ak sa chcú nájsť.