sito
majkii
veronikasad
....zopakujem, nežiadala som o zmazanie, ale uzatvorenie témy, keď zadávateľ do názvu pripísal Vyriešené
ja som to aj tak pochopil, že si nežiadala vymazanie témy, zarazilo ma, že sa tak stalo. inak, ak by sa postupovalo rovnakým spôsobom, táto téma by už dávno nemala existovať

Noo, tie k......., čo si tam popísal o výťahu, že na základe tejto vety
"Pri určení preddavkov do fondu prevádzky, údržby a opráv vlastníci bytov a nebytových priestorov v dome zohľadnia mieru využívania spoločných častí domu a spoločných zariadení domu vlastníkmi nebytových priestorov."
nemusia byty na prízemí splácať úver domu cez FPÚaO na výmenu výťahu za 90 000 €.
To ťa nenapadlo, že keď zmažeš svoj prvý komentár, padajú všetky pod tebou napísané. Aj ten od Tibora, ktorý ti to napísal jasne, že nevieš, čo trepeš.
Nuž ale čo? Inkvizítori ešte nevymreli snažia sa presvedčiť, že porada je ploská doska.

Táraš ako Palacký na Uhorskom sneme, dlho a o ničom. Navyše klameš.
1.) ja som žiaden príspevok ani komentár nevymazal, nemôžem, nie som admin ani moderátor. Preto nemohli všetky podomnou napísné padnúť
2.) Veta "
Pri určení preddavkov do fondu prevádzky, údržby a opráv vlastníci bytov a nebytových priestorov v dome zohľadnia mieru využívania spoločných častí domu a spoločných zariadení domu vlastníkmi nebytových priestorov" je citácia ustanovenia §10 ods.(1) zákona o vlastníctve bytov. Zdieľač toľkých citátov zákona a toto nevie? Možno, keby si odcitoval celý príspevok bolo by ti to zrejmé, že to bola citácia zákona, bolo to tam riadne uvedené. Nuž pre niekoho, kto si bohrovne myslí svoju pravdu je polemika najväčší nepriateľ.
3.) klameš ak tvrdíš, že som túto vetu napísal "
nemusia byty na prízemí splácať úver domu cez FPÚaO na výmenu výťahu za 90 000 €." naopak, na zadávateľovu otázku prečo by mal splácať úver na výťah som napísal, preto že je spoluvlastník na spoločných častiach a spoločných zariadeniach. Ak toto bolo v mojom príspevku, bola to citácia, niekoho kto tvrdil opak.
4.) Vymazaný bol tvoj komentár, kde si adoroval tomu druhému, tebe vlastným arogantným spôsobom ste ma chceli "ovaliť lopatov" s tvojím dovetkom "a poriadne"
Nepochybujem, že je tu už niekto ovalený lopatov, a poriadne.
Bol by som rád, keby sa tá téma obnovila, aby bolo jasné, čo kto a akým spôsobom na koho útočil, možno sa pridá k téme aj OneUp, ktorého si tam napádal a k téme sa nevyjadroval.