Sledovať
Založenie s.r.o. po novom
Zdravím Vás všetkých,
chcem sa opýtať, či nemáte skúsenosť so zakladaním s.r.o. v roku 2007.
Konkrétne ktoré tlačivá treba odovzdať na súd.
Mám 6 živnostenských oprávnení (po novom je to pre každú činnosť jedno oprávnenie), treba overené kópie všetkých oprávenení x 2, teda 12 ???
Sídlo firmy je u rodičov, neviem, či je treba list vlastníctva + súhlas oboch rodičov. V roku 2005. keď som zakladal s.r.o. to nebolo treba.
Treba aj tlačivo Ustanovenie konateľa do funkcie?
Ďakujem veľmi pekne.
Mám 6 živnostenských oprávnení (po novom je to pre každú činnosť jedno oprávnenie), treba overené kópie všetkých oprávenení x 2, teda 12 ???
Sídlo firmy je u rodičov, neviem, či je treba list vlastníctva + súhlas oboch rodičov. V roku 2005. keď som zakladal s.r.o. to nebolo treba.
Ďakujem veľmi pekne.
Téma je uzavretá.
riadim firmu, ktorá prenajíma priestory ...viac
Pochváliť Takže tvoja formulácia by správne mala znieť:
AKo nájomca by mala byť uvedená spoločnosť:
Nájomca: XXX, s.r.o.
Sídlo: Ulica číslo, PSČ Mesto
spoločnosť založená spoločenskou zmluvou (zakladateľskou listinou) zo dňa DD.MM.RRRR, zatiaľ nezapísaná do OR SR
zastúpená: Meno Priezvisko, spoločník
Uz sme to tu niekde preberali, ale nemozem to najst, poprosim vas: podla vsetkeho po novom od 1.10.2007 uz vraj nie je potrebny vypis z registra trestov pri zakladani sro, prosim o potvrdenie, je to tak? Netreba ho ani pre zivn. urad ani k navrhu na zapis do OR? Dakujeeeem.
žienka
Pochváliť Nie, netreba ho nikde....teda treba ho na živnostenský register, ale priamo oni si ho vypýtajú emailom z prokuratúry, takže ty žiadne starosti ďalšie nemáš...a neposiela sa ani na OR.
Zaujimalo by ma, aky je rozdiel v porovnani so zakladim tradicnej sro, v podstate nieco podobne riesi viac profesii, podobne veterinari, pravnici atd... Vopred dakujem, pekny den.
zalozila som novu temu, asi sa to tu nehodilo, pardon: zalozenie sro + autorizovany architekt
Naposledy upravil mamina h. : 29.04.08 at 20:11
Zdravím Vás všetkých,
Ďakujem veľmi pekne.
Ďakujem veľmi pekne.
zakladam novu s.r.o a este mam jednu otazocku. Do navrhu OR do zoznamu priloh je treba napisat kazdy ZL zvlášť aj s predmetom podnikania alebo len ako jednu prílohu zivnostenske listy a ich pocet? Je to strana P7/13
Diky Maja
Ahojte dakujem za iformacie ktore ste sem dali velmi mi pomohli.
Zakladam novu s.r.o a este mam jednu otazocku. Do navrhu OR do zoznamu priloh je treba napisat kazdy ZL zvlášť aj s predmetom podnikania alebo len ako jednu prílohu zivnostenske listy a ich pocet? Je to strana P7/13, po starom to bola jedna priloha
Diky za skoru odpoved
Maja
Zakladam novu s.r.o a este mam jednu otazocku. Do navrhu OR do zoznamu priloh je treba napisat kazdy ZL zvlášť aj s predmetom podnikania alebo len ako jednu prílohu zivnostenske listy a ich pocet? Je to strana P7/13, po starom to bola jedna priloha
Diky za skoru odpoved
Maja
Debaty neslúžia na otázky.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.
Ak máte otázku založte otázku, pomôžete tak spraviť Poradu prehľadnou databázou riešení.