tweedle Ahojte, prosím vás nemáte niekto recept ako sterilizovať chilli papričky? sú extra štiplavé a chcela by som, aby aj ostali tak nechce sladkokyslý nálev
wagner 10 Hours Ago #21219 Podľa toho aká je tá paprika,
Ak je hrubostenná, treba najmenej desať minút sterilizova, keď je tenkostenná stačí aj päť minút. Ja zaváram hrubostennú papriku a treba tých 15 minút nechať.
...jedol som nie jeden druh chilly ...no ani jeden nebol nejak hrubostenný ( vezmem ako príklad tú hrubú kápiu ) ...
Nevraviac už o tom , že ako som spomenul ...šak radšej nech má jeden možnosť do niečoho zakúsnuť a nie s nejakou džabaninou sa babrať...
Príkladne tie " alma papriky " tiež iba tých pár minútiek sterilizujem , aby sa viečko chytilo ...
Paprika potom tak chrústa pod zubami , že sa mi susedia chodia sťažovať na hluk ...
hnedoočka 10 Hours Ago #21217
kto vy?
TY niéééé .............by som si nedovolil ..............šak by si ma zbláznila a to ja neriskujem ....
Myslené všeobecne predsa ...
Každý má síce tú svoju kuchyňu , svoje chute , svoje recepty ...ja len za seba vravím ............môžem ???