kukučka
Toto je téma o zdraví, poradili ste už dačo? Veď dajte argumenty. Čo robíte vy pre svoje zdravie? A vy ste kto? Odborníci na zhadzovanie? To vám ide jedna radosť, preto sa s vami nikto nebaví. Pravda, N-ko, smečko, blogéri na vás nezarábajú? Nevlastnia ich tí, čo zarábajú na testovaní, na vakcínach? Prečo ich objednali 8 kusov na osobu?
Nechce sa mi prechádzať tému, ale snáď napovie niečo aj toto...samozrejme, že nie iba v tejto téme.
buchač 950
lujza.j 821
VieraPopluharova 820
arizona 720
terezamaria 656
ludmilla 650
zdenka131 558
danushka 506
BXLmiami 421
Tweety 397
https://www.porada.sk/bodovanie.php
kukulienka, ale teba tam nejak nevidím...čím to asi bude ?
Čo robím ja pre svoje zdravie ? Makám jak černej, snažím sa zdravo stravovať, pravidelne chodím na kontroly, mám vcelku veľa pohybu...a čo ja viem, čo ešte.
...a ver mi, že humor robí divy...akurát sa čudujem, že poniektorí sú až tak vážni, až to bolí....nechápem to.
Kto sme my ? Nie, nie sme žiadni odborníci na zhadzovanie...my si z určitých " odborníkov " robíme doslova 3,14íííču (teda ja určite)...to po prvé.
Po druhé...ono je aj potrebné aspoň ako tak oponovať určitým názorom. Tým nemám na mysli práve odborníkov, ale skôr laikov (nebrať osobne), ktorí len zdieľajú to alebo ono.
Veď aj ty dávaš linky, no nepripojíš svoj názor.
...apropó...táto téma nie je iba o očkovaní proti Coviďákovi.
Ale k posledným otázkam podotknem snáď len to, že len týmto zdieľaním na sieťach sa situácia nezmení. Taktiež sa nezmení ani počet kusov na osobu...alebo možno aj hej, ale určite smerom nahor.
Takže čo ja robím pre svoje zdravie ?
Snažím sa vyhýbať článkom o koroňákovi, na FB zdieľané články síce občas prečítam, no inak odstraňujem. Na YT vyskakujú videá s Dušekom, Bukinom a podobnými. Zásadne ich neotváram.
Že sa s nami nik nebaví ? Myslím si, že ani nie...len sa nie každému chce do diskusie...prípadne nechce z rôznych pohnútok dať názor.
Veď si pozri aj iné témy...tzv. oddychové. Všimni si, že určité nicky do nich ani len nepáchnu, proste neexistuje. Ide zásadne o účtovníkov, ktorí ako keby žili len pre svoje čísla a nič iné ich nezaujíma...