duves
korela
Pandemie nebo lež ?
Rozhovor s bývalou pracovníčkou Krajskej hygienickej stanice v Čes. Budějoviciach.
Taketo veci ani nezačnem pozerat. Myslíš, že mi niečo pichli mimozemšťania? Aby som mal horučky? Halucinacie posledne dni ako si pametam možno z detstva.
Kto chce, si pozrie, kto nechce, tak nie. Keďže robila na pracovisku, kde sa pracovalo s dátami a vie, pri akom počte výskytu sa vyhlasuje stav epidémií a pandémií, doteraz je v Čechách to číslo na hony vzdialené k zavedeným predpisom.
Tiež spomenula tie roky tuším 96-97, kedy zomrelo oveľa viac ľudí na chrípku ako v súčasnosti k dnešnému dňu na Covid, a nikto tomu vtedy nevenoval zvýšenú pozornosť a neprisudzoval dôležitosť vrátane médií. Pospomínala aj ktoré konkrétne videá do týždňa YT zmazal. Uvádza fakty.
Ja som ho tiež mala, aj s horúčkou, aj s obručou bolesti okolo hlavy, suchý dráždivý kašeľ, ktorý sa držal iba v krku, nezišiel do priedušiek, čuch, chuť tiež fuč. To bolo počas volieb min. rok. už o tom vedeli, že je to tu, objednávala som si kvôli horúčke domov urnu. Tak ma inštruovali.
V tom mesiaci som bola iba raz na návšteve s taxi tam a späť, skočila pre jednu položku do Kauflandu, dnu a von, mám ho v ceste, ale nechodievame tam.
Ale prišla vnučka, dcéru poprosila, aby ju nedávala pár dní pred príchodom do škôlky, nech nekašle. Ešte v ten večer mi ukázala ako veľmi kašle, rovno na mňa. Všetky tri sme boli choré.
Oveľa neskôr sa matkám v škôlke priznala, športovkyňa, že ho prekonala už v januári, priniesla ho najskôr ona z cudziny.
Dá sa to vôbec vystopovať?
.
Tá pani tam spomína úlohu strachu, ktorý zahlcuje celý svet, manipuláciu strachom, známe veci. Ten sa podieľa na prekyslení organizmu rovnako ako dlhodobý stres, to všetko sa podieľa na vytváraní rôznych dg až po dnešné najťažšie civilizačné.
Nechápem, čo s týmito informáciami majú spoločné mimozemšťania.