korela
majkii
kukučka
.......
PS.
A áno, odmietli ma lekári a nielen jeden. Včera som sa objednala u iného, ty svatá simplicito.
Čo sa neobrátiš na lekárske špičky, MUDr. Liptáka, či MUDr. Bukovského alebo MUDr. Mesíka tí ťa určite vyšetria.
Ale aby som nebol impertinentný, ak ťa odmietol lekár vyšetriť len preto, že si neočkovaná (tomu nie celkom verím, ale stať sa mohlo) a ak si mala negatívny test, tak je to neprofesionálne a takého je treba okamžite riešiť či už na VUC alebo na úrade pre dohľad nad zs, tak ako riešili zaočkovaní pacienti, ktorých odmietla vyšetriť očná lekárka - antivaxerka v Žiline
K tým spomínaným menám. Všetci traja majú svoje zásluhy, Lipták ich dosiahol pri liečbe svojich pacientov, Bukovský ako prvý pri osvete najmä s D vitamínom, a Mesík je azda najkompetentnejší sa vyjadrovať k epidémiám a najmä pandémiám. Nikto nebral na zreteľ a neberie doteraz ich odporúčania.
Pokiaľ viem, tak ministerstvo zdravotníctva sa veľmi neangažuje v usmerňovaní lekárov, čo sa liečby týka. A teraz im necháva pri pacientoch slobodnú vôľu. Nespomínam si, že by takto v minulosti niekedy zaujalo takúto stratégiu.
Ako k tomu prídu pacienti, ktorí sú liečení rôzne.
Dr, Kalavská sa liečila doma sama, presne uviedla, čo si naordinovala. Neviem, čím sa všetkým liečia pacienti po príjme, kým sa ešte nedostanú pod ventiláciu, ale Lipták, neviem či aj Bukovský tvrdia, že najväčší význam má nasadiť Ivermectin hneď na začiatku. To je rozhodujúce. Určiť najvhodnejší čas.
Preto nevidím zmysel viesť debatu týchto ľudí s lekárom z Petržalky (neviem jeho funkciu), kde sa už zápasí o holý život.
Týchto ľudí nikto nepočúva, ignorujú ich. U Liptáka zabrala táto liečba a má s ňou skúsenosti a hlavne dobré výsledky, určite aj s prevenciou pri senioroch, to sa asi odškriepiť nedá.
P.S. Vysvetli mi, prečo by sa mal pacient, chorý pacient obracať na lekárov z druhej strany republiky. Platil si zdravotné poistenie? Platil. Tak prečo mu odporúčaš takéto nezmysly?
Akoby tu nebolo ešte málo chaosu.
Keďže je to reakcia na môj príspevok, začnem od konca. Kde som odporučil Kukučke, aby cestovala za lekárskou starostlivosťou na druhú stranu republiky? Pprosím ťa odcituj to, kde som to napísal. V mojom príspevku, tak ako kukučka, obe ste si nevšimli , že som odsúdil konanie akéhokoľvek lekára, ak odmietne pacienta pre nezaočkovanie, a moje odporúčanie bolo riešiť ho podaním podnetu / sťažnosti.
Že verejnosť odborná ani laická nepočúva ignoruje týchto pánov ja pochopiteľné, napr. Hoaxy a podvody - Polícia SR zmapovala zmes bludov a klamstiev na FB účte Peter Lipták
https://www.facebook.com/hoaxPZ/posts/869781717183030/
ďalšou "zásluhou" Liptáka je, ako praktický lekár pre dospelých, bez problémov vydal najmenej desiatim deťom z Pliešoviec navlas rovnaké potvrdenia, že nemôžu nosiť rúška počas vyučovania (zjavne nemá problém cestovať za pacientami na druhú stranu republiky)
Ďalšou zásluhou je PN-ka pre Pavla Ruska, ktorému pred pojednávaním súdu údajne niekto polial oči neznámou látkou, no a nezabúdajme na jeho vec, ktorou sa v minulosti preslávil a to je primanie "darov" od pacientov, v civilizovanej krajne by sa to asi považovalo za úplatky
K Bukovskému, ten aspoň našiel kúsok svedomia, keď sa ospravedlnil za šírenie hoaxu
https://www.startitup.sk/lekar-bukov...pridu-o-dieta/ . K zásluhám Bukovského k propagácii vitamínu D, taj môj praktický lekár pri prvej vlne, ďaleko pred mudrovaním Bukovského, svojim pacientom odporúčal vitamín D na posilnenie imunity počas lockdownu začiatkom minulého roka. Bukovský a myslím že ani Mesík nemajú atestácie ani vo svojom odbore, ktorý vyštudovali
https://www.facebook.com/33493906658...4646705285498/ . Obaja nemajú žiadne praktické skúsenosti s liečbou covidu, nepodieľali sa na výskumoch ani štúdiách. Paradoxom je citujem Mesíká " „Nikdy som nechcel robiť lekára. Na medicínu som šiel, lebo ma zaujímala veda, konkrétne biomedicínsky výskum. Promoval som v roku 1988, už o rok neskôr sa však otvorili úplne iné možnosti. Na vedu som preto rezignoval,“, čiže vo výskume nikdy nerobil a ani nič v odbore nedosiahol. Takže toto nie sú partneri do odborných diskusii.