Zavrieť

Porady

srska srska

srska je offline (nepripojený) srska

buchač Pozri príspevok
...prešiel som modernizáciou ....

http://www.google.sk/search?hl=sk&cl...C4%BEada%C5%A5
sa nečudujem, že potom nestačí gáža
mattto mattto

mattto je offline (nepripojený) mattto

pamätá si niekto papierové voskové poháriky na kofolu? nenašiel som originál fotku, boli biele s takými červeno-oranžovými "frkancami" väčšinou to mali stánky, kolotoče a pod., z takých mi kofola chutila najviac a ten okraj pohára sa dal vždy zubami narovnať

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Zalepte si balík:
trisestri trisestri

trisestri je offline (nepripojený) trisestri

pamätam na meltu ktoru ludia za komunistov hojne vyhadzovali na smetisko a teraz je za drahu cenu v obchodoch
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

lujza.j lujza.j

pamätáte na tie ovocné mušty čo mali v zelóvoci......zaprášené zelené fľaše.....nikto to nekupoval......
avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

my sme mali najprv trabanta

a potom moskviča, rodičia v ramci zabehu šli na dovolenku do Soči - 5 dní tam, 5 dní more, 5 dní späť

ivuliatko ivuliatko

ivuliatko je offline (nepripojený) ivuliatko

medúza medzi čučoriedkami (Július Satinský: "ČUČORIEDKY = dievčatá od 15 do 25 rokov, MEDÚZY od 30 do 80 a po osemdesiatke sú STARÉ PRAŽENICE, ktoré majú obrovský zmysel pre humor a o svete si myslia svoje"). ...viac
my sme doma mávali taký sirup, volal sa Karotela (mrkvový s pomarančovou príchuťou)
avalik avalik

dečky z chemlonu - na handru sa priliepalo nahriate nad ohnom vlákno chemlonu, navlečené do trubky z verzatilky
KoxXxo KoxXxo

KoxXxo je offline (nepripojený) KoxXxo

KoxXxo KoxXxo

KoxXxo je offline (nepripojený) KoxXxo

toto keby mi niekto priniesol:
avalik avalik

avalik avalik

pero

korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

lujza.j Pozri príspevok
pamätáte na tie ovocné mušty čo mali v zelóvoci......zaprášené zelené fľaše.....nikto to nekupoval......
Osobne som ich mala veľmi rada. Jablkové. Aj s kolegyňou sme si ich kupovali najmä k desiate. To bol taký nezáujem? Netušila som. Možno podľa toho kde.
A ja som uvažovala, prečo sa prestali vyrábať. Aj vtedy som sa zaujímala o obsah cukru. Chuť mali vynikajúcu.
lujza.j lujza.j

korela Pozri príspevok
Osobne som ich mala veľmi rada. Jablkové. Aj s kolegyňou sme si ich kupovali najmä k desiate. To bol taký nezáujem? Netušila som. Možno podľa toho kde.
A ja som uvažovala, prečo sa prestali vyrábať. Aj vtedy som sa zaujímala o obsah cukru. Chuť mali vynikajúcu.
aj ja....hej chutili výborne.
lujza.j lujza.j

1Dara Pozri príspevok
dečky z chemlonu - na handru sa priliepalo nahriate nad ohnom vlákno chemlonu, navlečené do trubky z verzatilky
moja mam toto robila, bud mala nastrihané vlákno a prevliekala to háčikom a potom to kombinovala s nakrátko nastrihanými a lepila to. bože ako je to dávno
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Fotoamatéri - pamätáte si toto?

a na "pracovisku" (tmavá komora) -
babka - ježibabka babka - ježibabka

babka - ježibabka je offline (nepripojený) babka - ježibabka

1Dara Pozri príspevok
Myslíš takéto? Veru sme sa ich narobili. Tá handra sú štvorčeková uteráky, aby to bolo pekne vedľa seba nalepené. Podlepené ešte viledonom, alebo vliselinou aby sa to neodlepovalo.
Ruža z chemlonu 035.jpg  
srska srska

srska je offline (nepripojený) srska

misoft Pozri príspevok
Fotoamatéri - pamätáte si toto?

a na "pracovisku" (tmavá komora) -
a farbu 8mm v kazete som posielal tuším do teplic v česku na vyvolanie
Monika Kováčová Monika Kováčová

Monika Kováčová je offline (nepripojený) Monika Kováčová

KoxXxo Pozri príspevok
toto keby mi niekto priniesol:
tak tejto mám plný mrazák... môj SB kúpil všetky kartóny v obchode, keď to zbadal... aj tú ovocnú aj túto kávovú...
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať