Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
pamätá si niekto papierové voskové poháriky na kofolu? nenašiel som originál fotku, boli biele s takými červeno-oranžovými "frkancami" väčšinou to mali stánky, kolotoče a pod., z takých mi kofola chutila najviac a ten okraj pohára sa dal vždy zubami narovnať
medúza medzi čučoriedkami (Július Satinský: "ČUČORIEDKY = dievčatá od 15 do 25 rokov, MEDÚZY od 30 do 80 a po osemdesiatke sú STARÉ PRAŽENICE, ktoré majú obrovský zmysel pre humor a o svete si myslia svoje"). ...viac
my sme doma mávali taký sirup, volal sa Karotela (mrkvový s pomarančovou príchuťou)
pamätáte na tie ovocné mušty čo mali v zelóvoci......zaprášené zelené fľaše.....nikto to nekupoval......
Osobne som ich mala veľmi rada. Jablkové. Aj s kolegyňou sme si ich kupovali najmä k desiate. To bol taký nezáujem? Netušila som. Možno podľa toho kde.
A ja som uvažovala, prečo sa prestali vyrábať. Aj vtedy som sa zaujímala o obsah cukru. Chuť mali vynikajúcu.
Osobne som ich mala veľmi rada. Jablkové. Aj s kolegyňou sme si ich kupovali najmä k desiate. To bol taký nezáujem? Netušila som. Možno podľa toho kde. A ja som uvažovala, prečo sa prestali vyrábať. Aj vtedy som sa zaujímala o obsah cukru. Chuť mali vynikajúcu.
dečky z chemlonu - na handru sa priliepalo nahriate nad ohnom vlákno chemlonu, navlečené do trubky z verzatilky
moja mam toto robila, bud mala nastrihané vlákno a prevliekala to háčikom a potom to kombinovala s nakrátko nastrihanými a lepila to. bože ako je to dávno
dečky z chemlonu - na handru sa priliepalo nahriate nad ohnom vlákno chemlonu, navlečené do trubky z verzatilky
Myslíš takéto? Veru sme sa ich narobili. Tá handra sú štvorčeková uteráky, aby to bolo pekne vedľa seba nalepené. Podlepené ešte viledonom, alebo vliselinou aby sa to neodlepovalo.