letavizu 1
Az sa zobudis , zistis ze uz nezijeme v demokracii, zijeme v totalite aka tu nikdy nebola , potitici , sami mafian a nam uz ide o krk , zachvilu budeme bojovat o holu existenciu a
o holy zivot, Dakovat za to mozme prave aj spominanym ludom ako je nasa rezidentka a jejpodareny potomok. Tebe je jedno ze to platime z nasich dani ? ze okradaju aj nase deti? ze im kradnu buducnost. Mne to jedno neni a nebudem sa spravat slusne k tymto ani nzvat sa to neda , slusne sa treba spravat k slusnym ludom , toto su z prepacenim hovada.
Môj príspevok bol úplne o inom, o tom ako sa hejtuje v tejto a vedľajšej téme, ty si vyberieš jedinú poznámku k obludnému hejtu dievčaťa, ktoré nemá nič spoločné s politikou, iba to že je dcérou prezidentky, ktorú zrejme nenávidíte, ale dobre, zareagujem aj na to:
Nemáš potuchy, čo je totalita, ja som v totalite žil, ŠTB prenasledovalo môjho otca, v 68 dal vyvesiť čiernu vlajku v podniku, kde bol riaditeľ, na protest proti sovietskej okupácii, starého otca v pädesiatch rokoch vyhodili z armády, odňali hodnosti a vyznamenania, až po revolúcii ho rehabilitovali a vrátili mu hodnosť pplk., sestra nemohla študovať medinu, ja som nemohol ísť na strednú školu, ktorú som chcel. nemáš potuchy čo je totalita, čo je to každodenný strach z prenasledovania, reálne išlo o život mnohým čestným ľuďom