Normalna hovadzia polievka s kuracimi kostami, ktore ostanu po vykosteni stehien a korenovou zeleninou. Varime pomaly 2,5 hodiny, pridame v tomto pripade ruzickovy kel zviazany v kelovych listoch a varime pomaly kym nie je kel makky. Medzitym si urobime domace rezance. ak je kel uvareny, vyberieme z polievky vsetku zeleninu a rozbalime kel. Najsor si pochutname na cistej polievke s rezancami dochutenou kari korenim, aby sa telo pripravilo na silnejsie susto. Potom si dame znova trocha polievky naukladame do nej kelove listy, na kelove listy ruzickovy kel, rezance, mrkvu, trochu makkeho masa, na rezance trochu paradajkoveho pretlaku so smotanou, trochu mletych feferonov, trosku struhaneho udeneho ostiepku (nemusi byt), cerstve zelerove listy a co nas napadne. Po tejto polievke vas druhy chod a dezert prestane zaujimat :-)