Strudla vyliezla z truby, jedna je uz zjedena. Cesto vynikajuce, tenucke a chrumkave, ako tenucke listkove, kiwi citit na jablkovo makovom pozadi, robi kyselkavu chut, vyborne, nebolo by zle skusit v lete trochu rebarbory. Strudla vysla akurat, ani mokra, ani sucha, hoci kiwi malo hodne stavy, dcera pochvalila, uvidime, co vecer ufrfle manzelka.
Cesto s mastou a mastova poleva - mozem doporucit, podobne peciem rozky a pletenky, iba bez citronovej stavy a namiesto vody mlieko a kvasnice. Cesto na pletenky alebo rozky vyvalkam na doske asi na hrubku 1 cm, narezem kolieskom na pasy, ktore spletiem do pletenky, necham podkysnut a sup do truby na 230*C na 15 minut. S valcekom a kolieskom to ide velmi rychlo a cisto, pletenky su aj po dvoch dnoch makucke. Rozky sa robia tak, ze dlanou stlacite trocha cesta, potom oboma rukami ho sulate k sebe a zaroven trosku od seba a rozok je hotovy ... :-)