buchač ...he.....lenže
na obrázku nie sú párky ...toľko špagiet by sa tam nedalo ponapichovať , inak by to vyzeralo ...
...a je nejaký problém použiť nejakú inú vyriantu ???..........ja teda nevidím žiaden....
Mila123 a čo keď nie párky sú to????
...ale na druhej strane ????
Možno sú to aj párky , na nie tie nejaké múčne ....
Skôr by sa dali použiť tie frankfurtské či iné ...proste s väčším obsahom mäsa , priklonil by som sa k nejakej tej mäkkej klobáske ...masnota sa vyvarí a ostane v podstate to " mäso "...
...alebo tak , ako ja robím ...pokrájané párky opečiem na cibuľke , pridám tie prísady , kečup a hajde ...
Čiže v tomto prípade by sa dalo postupovať :
- opiecť tie kúsky párok ( alebo iné ) tak , aby sa chytil vrch...
- následne si ihlou urobiť predotvor
- ponapichovať špagety a uvariť
- zvyšok je potom podľa každého.....soľ , bylinky , kečup ....
...aj nakydať sa dá ....