Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Ja už fakt neviem čo variť!
Mám dojem, že varíme doma dookola tie isté jedlá. Nejako nás opustila fantázia.
Tak ma napadlo, že by bolo dobre, keby do tejto rubriky (kto chce) napísal, čo dnes varí, aby som dostala nejakú inšpiráciu - čo môžem asi tak dnes navariť. Samozrejme normálne domácke slovenské jedlá.
Nie recepty, ale názov jedla.
Čo dnes na obed?
dnes: vyprážaný karfiól
P.S.
A čo zajtra na obed? a Každý deň na obed?
Naposledy upravil mysimis : 19.11.10 at 19:38Dôvod: doplnenie P.S.
dnes na obed karfiolová polievka a zemiakové knedle s jahodovým džemom
varím aj na zajtra http://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&...LjEBYg&cad=rja a k tomu polievku vývar z kostí z karé so zeleninou
dnes viac popracujem a zajtra mám voľno - nevarím
medúza medzi čučoriedkami (Július Satinský: "ČUČORIEDKY = dievčatá od 15 do 25 rokov, MEDÚZY od 30 do 80 a po osemdesiatke sú STARÉ PRAŽENICE, ktoré majú obrovský zmysel pre humor a o svete si myslia svoje"). ...viac
Rajčinová polievka so strúhaným syrom, kuracie rezne s horčicovou omáčkou a kledňa.
včera synátor narobil cesto na dolky, ale ja som vyhrala súťaž o ich pečenie , takže dolky s džemom a zaváranými černicami, a dnes rezancová polievka a sviečková s knedľou, a ešte sa chystám upiecť škoričáky a cesnačky.
medúza medzi čučoriedkami (Július Satinský: "ČUČORIEDKY = dievčatá od 15 do 25 rokov, MEDÚZY od 30 do 80 a po osemdesiatke sú STARÉ PRAŽENICE, ktoré majú obrovský zmysel pre humor a o svete si myslia svoje"). ...viac
V chladničke som vydolovala posledné zvyšky starých zemiakov a môj nepríčetný vnútorný hlas mi našepkal "bol by hriech neurobiť lokše" (na to sa odhodlám raz za pol roka) a keď už blbnem, tak aj pečená kačica by nebola zlá... takže tak.