alla66 neriskovala by som.....
Citujem: výrobek je zhotoven z krystalického polymeru tzn. odolává teplotám -24C až +230C...
v tup. neviem, ale ja peciem v takej nadobe z teska, hranatej, pozdlznej, mam ho za par hodin, toto by mi islo na nervy, urobim kvasok, trochu zamiesam, pridam polohrubu a ovsenu, alebo inu ciernu muku, v pomere 1:1, lyz. soli, 2 male l. oleja. Trochu vykysne, potom vymazem tu formu, ale urcite moze byt aj ina, napr. jenska misa, aby nol okruhly, nic netriafam, vlozim ho tam, este trochu vykysne, potom zapnem ruru a celkom naslabo ho tam vlozim, kym celkom nevykysne, potom zvysim teplotu a za chvilku je hotovy. Akurat niekedy, ked vidim, ze vrch je tmavsi, vyberiem z formy, uz skoro upeceny a necham ho na plechu, alebo volne v rure, nezakryvam ho, cele to trva cca 2 hodiny, nie viac.