Ja som jeden sacok drozdia pouzila na 7 chlebikov, tak tu kocku by som tiez podelila tak, ale radsej by som pouzila tie susene kvasnice, to cesto v ziadnom pripade nema prekysnut, to je cele zle, cesto viac by som povedala skvasi, tie kvasnice su len na start. Ako tu bolo napisane, tak cesto je po kysnuti trochu redsie, alebo lepsie povedane plne vzduchu, ale treba ho dat na dosku, dobre pomucenu a poprekladat, po 15 minutach sa da pekne vytvarovat, ja ho davam do pruteneho kosika na pecivo. Po kysnuti vyzera ako normalne urobeny chlieb. Nadoba na pecenie by mala byt primerana, mozno, ze by ste mali radsej skusit obycajny hrniec s pokrievkou, jasne, ze zepter, ktory nema na sebe nic z umelej hmoty /usi, teplomer/ moze byt. Inak, ak vam dodam tym odvahy, moje skore je 7:1, vcera sa mi chlieb absolutne nepodaril
, nevykysol a teraz neviem, ci bola pricina v starom drozdi, alebo, ze som do chleba hned dala otruby, ktore asi brzdili proces kvasenia.