AlaNR Priznám sa: nepodaril sa mi.
Cesto bolo strašne riedke, ledva som ho napasovala do pekáčika.
Po upečení mal asi 3 cm a spodok sa mi prichytil na smaltovaný pekáčik, kde som ho piekla. Nedal sa vyklopiť, roztrhol sa a bol žuvačkový. Piekla som to presne tak, ako tu je napísané.
Takže putoval sliepočkám.
Nevzdávam to, bojujem, skúsim druhýkrát!
Ala, nevzdávaj, stojí to za to
Tiež som mala cesto redšie, dala som si na dosku viac hladkej múky a poprekladala som ho. Dôležitá je aj nádoba, v ktorej pečieš, musí byť akurátne veľká a pri vložení chleba horúca, potom sa neprilepí.
Včera som za môj výtvor dostala dokonca trojgeneračnú pochvalu
, od mamy, svokry, nevesty aj vnučky