Nandrolon
Korela, áno viem že sa dá. Ale ty to nedokážeš, pretože to čo si napísalal slúži pre mňa ako dôkaz a je úplne voči tejto osobe mimo. Viac mi netreba....
A ženy? Niektorej sa páči vyšportovaný zdatný samec, niektorej pupkáč, ktorý doma sedí a žerie pri TV hranolky, prípadne tlačenku.... Ale možno, že aj tá by namiesto toho vrecka zemiakov mala toho športovca, ale holt, každý nemôže mať všetko...
Suchý krátky komár s ktorým sa v noci bojíš chodiť po cudzom veľkomeste...... to je už fakt výhra :-))))))))))))))))))))))))))))))))
Trend u obmedzených ľudí je dnes jednoduchý. To, čo nemám sa mi nepáči, pekné je iba to, čo mám ja a nič iné.
Že si sused kúpil audi a8 o ktorom som sníval? No, však z večera do rána sa mi prestane páčiť, tak čo...
Ak sa pozriem do zrkadla a vidím fyzcikú trosku, však čo, aj tak sa mi svaly nepáčia...
Ide jedná pekná reklama neviem načo v TV, že všetko je iba klam.... poznáš tú reklamu???
Ak ju nájdem, hodím ju tu. Presne takto kona väčšina ľudí vrátane teba, prepáč.
Vložíš sem jedno foto vzoru ideálne formovaného muža (podľa teba), ale musíš uznať, že takto nemôže vyzerať každý muž. Jedno z akého hľadiska. Nereálne.
Možno sa brnklo do tvojej Achillovej päty podľa reakcie, ja sa nemôžem sťažovať, obaja doma nad 190 cm, hmotnosť primeraná, pupky žiadne, žiadne suché krátke komáre, pri TV sa ani jeden nikdy nevyvaľoval, syn tak akurát v detstve a fľaša piva v obývačke nikdy na stole nestála. Ani iný chľast. Iné záujmy.
A druhý odsek, čo ti na to napísať. Môžeš poznať akurát moje názory na verejné veci, s tým sa netajím, v šuťáku to nepreháňam, nemám rada vulgárnosť, klamstvo, intrigánov. Beriem ľudí, akí sú. Ty vôbec nevieš akú mám osobnosť, aký mám vzťah k ľuďom, peniazom, ak ti napíšem, že nepoznám závisť už od útleho detstva, tak tomu i tak neuveríš. Tak buď taký dobrý, a nevymýšľaj si tu o mne už aj ty veci, ktoré nie sú pravdivé, pretože ma to vždy privedie do nemého úžasu, ako si tu poniektorí idealizujú môj bratislavský život. A tuším ešte aj povýšenectvo sa mi priraďuje. Proste "konec Japonec" aj s vaším analytickým zmýšľaním.
Čo ti uznám z príspevku je iba slovo klam, ja ho prevediem skôr na ilúziu, to máš pravdu, ale i tak nepochopíš, ako to myslím. Pretože všetko je iba ilúzia.
Reklamy nepoznám. A čo sa týka drahých zn. áut a honosných víl, z drvivej väčšiny ide o nezákonne získané peniaze, takže ľudia iným ľuďom skutočne nemajú čo závidieť.