jar88 - ešte som na súde nebol. Lenže súdna sieň nie je o tom, ako to vypadá na súde.
Je to hrané, sú to herci, keď to sleduješ, tak vidíš, že v 1 deň je nahratých viacej častí, v rôznych oblečeniach a dávajú sa v rôznych týždňoch.
Herci sa stále dookola opakujú, dokonca tí herci sa tam oťukajú a niektorých vidno ďalej aj v reklamách. Ak sa niekto osvedčí, angažujú ho aj ďalej do rôznych seriálov ako bočné úlohy....
lenže súdna sieň je tu na to, aby ukázala ľuďom tú najprimitívnejšiu "VYCHCANOSŤ" - uff, ako ja tie čechyzmi nenávidím.... - a to plní svoj účel.
Ona nie je na to, aby sa tam riešili rôzne karuselové obchody, vraždy, mafiáni.
Tam ide o najprimitívnejšie prípady a preto sa to celkom pekne dá pozerať.
Zobrazuje to ľudskú hlúposť všetkých zúčastnených a na tom sa najlepšie baví.
Nemám žiadnu obľúbenú časť, ale ľudia ako ty, ktorí na to nadávajú to chceli zakázať.
Dokonca už aj TV JOJ ohlásila že to končí a namiesto toho niečo typu geissenovci /*****ina najhrubšieho zrna, za seriál by som sa 2 x dogrcal/.
Proste ja to vravím furt. Majetnejšie vrstvy ľudí sú radi, ak je na slovensku veľká nezamestnanosť, veľká negramotnosť, veľká nevzdelanosť, nízka inteligencia /má im kto robiť primitívne práce napr. v záhrade za "cigarety"/, má im kto makať vo firmách za žobračenku, ľudia držia huby, lebo ak nemáš prachy, nemôžeš vyskakovať. A to náramne majetnejším vyhovuje.
V rozvojovom postkomunistickom štáte ako je Slovensko vôbec nie je žiadúce, aby boli ľudia vzdelaní, aby dobre zarábali, aby bola nízka zamestnanosť.... Kto pochopil, ten pochopil, a Taiko má smolu.
... edit..... má im kto robiť na chalupách najprimitívnejšie práce ako prehadzovanie kameňa, tehál, kopanie/upravovanie základov, takpovediac za jedlo a cigarety. Hanba by ma fackovala mať takú chalupu, to by som čakal že tie božie mlyny za chvíľu znesú rakovinu na celú rodinu...
Ale ešte si unadávajte, za to, že mám morálku a som veriaci.
Nevadí mi to, a voči ateistickým bludám som imúnny...
Viď I. Kmotrík.
Je to náhoda, že jedna žena mala nádor na mozgu, zomrela a druhá žena taktiež nádor???
Skúste si niečo naštudovať a potom rozmýšľajte, či je fakt náhoda mať 2 ženy s rovnakou OJEDINELOU diagnózou...
Osobne sa tomu nedivím, čo si narobil, to si zje....
Väčšia šanca ale je vyhrať 1 ťah LOTTO.....
Naposledy upravil Nandrolon : 12.08.15 at 15:27