.[/QUOTE]
Na margo tých tvojich zákonov. Ja sa stále pýtam, ak sa bude môcť beztrestne vraždiť, myslíš, že z každého človeka na tejto planéte sa stane VRAH?
Ja som presvedčený, že nie.
Kiska si v prvom rade zakladal na svojej AKOŽE morálnej bezúhonnosti a filantropii ako "Dobrý Anjel", a s tým aj vyhral voľby ako dovtedy neznámy človek /presne ako Peter Potôň vo filme Kandidát, SR, 2013/. Aj preto bol zvolený. Jednoduhších ľudí proste oklamal, kúpil si ich svojou vlastnou klamlivou medializáciou.
Teraz je jeho morálna bezúhonnosť v prdeli a je odkrytá jeho pravá tvár podvodníka, úžerníka a hajzľa. Mimochodom písal to presne jeho bývalý spoločník, s ktorým sa "rozkmotrili" a mám dojem, že spolu boli aj v Amerike.
Ja netvrdím, že niekto je svätý. Toto je iba o Kiskovi, preto tu nepleťme druhých. Kiska vystupoval ako morálna autorita, tá je navždy zbúraná.
PS: a že národ stojí za Kiskom to je dobrá blbosť. Ja som takisto súčasť národa a nikdy som za ním nestal, ani nestojím, ani stáť nebudem.
Som veľmi rád, že sa toto prevalilo. Aj keby materiál dodal sám Fico, SIS, alebo NAKA, je mi to jedno. Ak je niekto zlodej a vystupuje ako bezúhonný človek, nech materiály dodá aj sám satan. To, že je zlodej ho nezbaví fakt, kto dodal materiály.[/QUOTE]
-to nie su žiadne moje zákony...to sú zákony podvodníkov zo smeru...
.
-kiska neoklamal jednoduchších ludí...fica by porazilo aj jeho povestné vrece zemiakov
- zabudol si ešte scientologa..
- ty si plet, alebo neplet koho chceš...ja poukazujem, aké svinstvo je tu už cca 10 r. možné vdaka podvodníkom zo smeru..
-či národ stojí, alebo nestojí za kiskom ukázali volby a nie tvoje názory..
-tiež som rád, že sa to prevalilo...len mi povedz, čo ten zlodej ukradol...alebo prečo je zlodej..
-