Nandrolon
jar88
Nandrolon
Ja som pisal, ze ma to pobavilo, ze v Tupkach objavili princip splachovania. Ale zrejme si ten prispevok nepochopil..
A 500 tis. eur v SK mesacne? dobre som sa nasmial ty praxxx.
Píšem 500 000 € mesačne. Ty to čítaš ako SK ?
Som sa nasmial.
Neboj sa dobre som ja pochopil, čo ťa podnietilo. Zbytočne píšeš, že si písal, že ťa to pobavilo, jednoducho si chcel na to poukázať.
Precitaj si este raz ten prispevok. Pisem o 500 000 eur v SK /na slovensku/. Ale fakt si stojis za tymi 500 000 eur/mesacne 12 x do roka a pripadne aj niekolko rokov vkuse?
Ak ano, doporucujem bud odvykaci ustav Predna hora alebo ine psychiatricke zar. :-))
Napríklad tu:
Niektorí podriadení dostali viac
Dokonca aj plat Tima Cooka sú len „drobné“ v porovnaní s minuloročným príjmom Angely Ahrendts, ktorá v roku 2014 po takmer 10 rokoch opustila post šéfky britského výrobcu luxusného tovaru Burberry, aby sa stala viceprezidentkou pre oblasť retailového a internetového obchodu v Apple a aktívne sa podieľala na predaji Apple Watch.
https://www.zive.sk/clanok/101884/ko...-minulom-roku/
Ahrendts zarobila v Apple minulý rok 73 miliónov dolárov (65 miliónov eur). Väčšinu sumy však netvorí plat, ale akcie kalifornskej firmy, ktoré boli súčasťou dohody o jej prestupe. Ahrendts dostala akcie Apple v hodnote 70 miliónov dolárov (62 miliónov eur). Oficiálne sa zamestnankyňou Apple stala v máji 2014.
Lepšie ako Tim Cook si paradoxne počínali aj ďalší vysokopostavení zamestnanci. Eddy Cue zodpovedný za internetové projekty ako Siri či Apple mapy, ale aj internetové obchody Apple Store a iTunes Store, zarobil spolu 24,4 milióna dolárov (21 miliónov eur). Prakticky rovnakú výplatu mal i viceprezident Jeff Williams.
Posledným, kto dostal viac ako Cook, je ďalší nováčik, finančný riaditeľ Luca Maestri, ktorý v minulosti pracoval napríklad pre Xerox, Nokiu či General Motors. Novú pozíciu zastáva od mája 2014 a počas necelého roka v Apple zarobil 14 miliónov dolárov (12,5 milióna eur).
-----------------------------------------------------------
Tu máš ešte nejaké platy na Slovensku:
Prezident košických železiarní U.S. Steel George Babcoke zarobil za minulý rok 5,18 milióna dolárov, čo je zhruba 4,85 milióna eur. Generálny riaditeľ a prezident celej korporácie U.S. Steel Mario Longh zarobil za minulý rok 13,2 milióna dolárov (12,3 milióna eur). Títo muži poberajú takéto nehorázne platy aj v dobe, kedy ide U.S. Steel prepustiť len v USA až 10% svojich zamestnancov.
-------------------------------------
No a o platoch v bankách a iných korporáciách ani nepíšem.
Asi nie si v obraze.
Náš šéf NBS je doslova chudák. Asi ani na viac nemá. Lebo ak by mal, išiel by tam. (Tam kde by mu dali viac)