korela
Prečítala, vždy si pred odoslaním prečítam. A?
Kto má text pochopiť, ten ho pochopí.
Asi nemáš žiadnu podobnú skúsenosť. Buď rád.
Po každom očkovaní v rodine tŕpnem.
Tvoje príspevky boli vždy jednoznačne zrozumiteľné, omráčili človeka po hlave hneď pri vstupe a otravovali tu vzduch každý deň. Čo príspevok, tak ... namiesto dobrého rána. Už je to takmer za nami, našťastie.
Alaya uviedla, že..." A kolko je neziaducich ucinkov hoci po obycajnych beznych liecivach. "
Takže ja som nereagoval na očkovanie ako si to urobila ty...reagoval som vo všeobecnosti.
Nuž poďme k veci...kde ty vravíš, že :
" Možno by ani nemuseli byť. Dobrý praktický lekár vie, komu čo predpisuje, a odborný lekár má pred sebou všetky dg pacienta. Možno to chce trochu viac ako iba 15 min. na pacienta."
Takže ak pacient chytí po prvý krát nejaké pľuhavstvo, ktoré nie je v dokumentácii uvedené, tak by praktický lekár mal po 1/2 hodine (lebo 15 minút je málo) vedieť, čo sa deje ? A odborný lekár by na základe toho nasadiť liečbu ? Alebo ak niekoho dovezie sanitka do špitáľa (čo sa deje denne a všade), tak má odborný lekár k dispo vedomosti o pacientovi ?
TOTO mi tu chceš tvrdiť ? To akože fakt ?
TOTO som mal pochopiť ? Nuž nepochopím !!!
-----------------------------------------
Každý máme nejaké skúsenosti...také a či onaké. Ale buď rada, že si nemala také, ako som mal ja.
Tvoje príspevky boli vždy jednoznačné...robili tu reklamu kadejakým šarlatánom, ich stránkam, ich videám...čo príspevok, to hoax, šarlatánstvo, blbosť zatvorenej ženy v prázdnom dome. Už som si myslel, že je tomu koniec, ale omyl...
P.S.:
Ani nevravím, že si cieľavedome vytiahla skoro mesiac starý príspevok od alayi, aby si mohla pripojiť ten zvyšok...