kukučka
Nudíš sa? Ak máš chuť, nože okomentuj očkovaciu lotériu. Podľa mňa je to hanebnosť.
Málokedy sa nudím...ešte aj dnes som sa venoval svojmu koníčku.
Lotéria ? Ráno ešte neboli info, ako sú teraz. Ale čo som si ich prečítal, nuž fasa vymyslené.
https://ekonomika.pravda.sk/ludia/cl...mozete-vyhrat/
Asi bude potrebné pozerať každý deň RTVS, aby vedel, kedy bude vlastne to žrebovanie, respektíve volanie výhercovi....lebo čas v článku nejak nevidím.
Je to proste Matovi/pi/čovina.
DOPLNENIE podľa informácií.
Kto sa chce zúčastniť lotérie, musí byť nielen očkovaný, ale musí mať aj počítač alebo podobné zariadenie, aby na lotériovej stránke vyplnil dotazník. Ten zatiaľ nie je k dispozícii, ale vraj bude. Sľubujú, že ešte 1. augusta večer…
V dotazníku chcú vedieť meno, adresu, telefón, rodné číslo, e-mail… Pritom všetky tieto údaje má už štát niekoľkokrát zaznamenané.
Kto chce vyhrať 100-tisícovú prémiu, musí sledovať reláciu verejnoprávnej televízie. Nie preto, aby videl, či je všetko čisté a transparentné. Ale preto, lebo v rámci programu zaznie heslo. Potom moderátor alebo niekto zodpovedný zavolá na vyžrebované telefónne číslo a jeho majiteľ musí zodvihnúť do 20 sekúnd. Nie, nie, ešte nemá peniaze v kešeni. Najskôr musí povedať heslo.