Nandrolon
BXLmiami
Očkovanie v škole bolo do určitého času uplne bežné.Detská lekárka bola pridelená a vlastne tá škola jej akoby patrila,mala 2 sestričky a tak vzali pakšametne a doradu deti šli.Aj ked zachytila vši alebo svrab tak sa spakovala,prezrela deti a rodičia dostali predvolanku a deti cielene doma na preliečení.Ani neviem kedy to prestalo takto fungovať.
Asi po privatizácii.
V dnešnej dobe by to už robiť nemohli, lebo by ich rodičia ušliapali, zvlášť tí majetnejší, ktorí si myslia že iba ich deti existujú v tomto vesmíre a sú jeho stredom.
Dnes sa už tí malí majetnejší vypatlanci smejú zo spolužiakov /dcéra mi to referovala, že dvaja chalani sa smiali z tretieho/, že nosí neznačkové veci, konkrétne sa jednalo o tenisky.
Pritom tu hovoríme o 3. ročníku ZŠ.
Čo bude ďalej, na strednej ho preventívne poreže nožom, keď sa mu niečo nebude páčiť?
Každopádne toto pripisujem rodičom, nie konkrétnemu dieťaťu, ktoré je v danom veku stále ešte dieťa nezodpovedné za svoje činy...
Keď už spomínaš tenisky, tak pri školských rovnošatách sú práve najmä iba tenisky jediným možným odlišujúcim prvkom medzi žiakmi (najmä u chlapcov), v zime bundičky. Rovnošaty sú výbornou záležitosťou, nezabíja sa ráno čas pred skriňou, a tiež sa stierajú majetkové pomery detí. Ale zasa sa to prejaví na autách, z ktorých deti vystupujú, alebo na pravom leoparďom kožuchu (sekundánka, dcéra M. K.) Prašť jak uhoď.
Inak dnes nahodiť dieťa do zn.vecí nie je žiadny problém, v second handových veciach online človek dosť ťažko rozozná ich obnosenosť, a stoja fakt iba drobné. Je ich veľa.
Známa je Drumla, alebo
https://bambietpoupette.com/, založila Slovenka žijúca v Paríži, zn. tovar EU z FR, IT, ES získava výlučne od známych. Expeduje z SK. Fotografka.
Nedávno som natrafila na mamine.sk/mám-iné, krásny slogan.
Takto mali moje deti každé iné, teda aspoň ja som sa poriadne "vyšantila" (bol to môj relax). Všetko som po nich predala na burzách, alebo ma mamičky dopredu požiadali, nech im to nechám. Deti som obliekala zadarmo, alebo ešte aj zarobila. Zlaté časy.