anet
Nandrolon
Medzi nami už chodia ľudia plne zaočkovaní 2. dávkou, ktorí sa boja, že sa nakazia od nezaočkovaného.
Pustí Vám mozog do obehu takúto myšlienku, resp. nevzbúri sa pri nej??? Lebo toto sa už ani fackať neoplatí.
Neriesim, nech sa obali igelitom. Vela ludi trpi fobiou a neotravuje tym okolie.
Vcera ma pobavilo vyjadrenia ustavneho pravnika na otazku ohladne Matelka v relacii tak takto ... odporucam 12 minutu
https://www.ta3.com/relacia/21140/ot...kolo-referenda Vieš, ale keď sa ti dostávajú do uší stále takéto informácie a potom slová ako ... uvedomelí sú očkovaní atď, tak ti to ide na nervy.
Danej osobe sa to pri najbližšom sedení chystám trochu ozrejmiť takým štýlom, či si myslí, že všetci očkovaní sú uvedomelí.
Lebo ak sa budem ja očkovať /myslím si o sebe že som uvedomelý/, tak prvé, čo urobím je, že si nechám vyšetriť protilátky. Ak by boli viac ako 1, nedám sa očkovať a každé 3 mesiace by som test opakoval. Po očkovaní by som si taktiež po 3 mesiacoch zaplatil protilátky, aby som vedel, ako na tom som, pre prípadné 3. preočkovanie.
Toto považujem za uvedomelé jednanie a mám aj kolegyňu, ktorá presne takto postupuje. A teraz sa opýtam, koľkí ste sa nechali očkovať ako dobytok bez akéhokoľvek vyšetrenia zo svojej iniciatívy?
Som zvedavý, čo mi odpovie...