Ja mám takýto problém, prišlo nám upozornenie, že nám neprešiel MV, tak som ho šla okamžite skontrolovať a neprešiel kvoli chybám registrácie, vypísalo mi, že mám opraviť 50% a prejde to, tak som narýchlo opravovala (pre istotu 60%) a hned odoslala po oprave, neprešlo to, na pobočke mi potvrdili, že ešte nespracovali úpravy a mám to prepolať ráno, na druhý deň ráno som to preposielala a znova to neprešlo, a vypisovalo mi, že to neodošle kým ma v registri prvý MV, tak som predošlí stornovala a odoslala nový, ten taktiež neprešiel kvoli chybám v registráci, a neboli tam ani úpravy, ktoré som robila, tak som opäť volala na soc. poist. -register, a dozvedela som sa, že majú veľa práce a nestíhajú, mám skúsiť na ďalší deň, skúsila som, opravy zaregistrovalo, ale opäť chcelo upraviť 50% chýb, aby to mohlo prejisť... opravila som všetky a čakala na druhý deň, kým zaregistrujú opravi, takže dnes som sa opätovne pokúšala preposlať MV, ale predošlí som už nestornovala ale (až teraz som si všimla možnosť kontrola cez register) dala som kontrolu cez register, no vypísalo mi to, že kontrola bude vykonaná až o tri dni a tým pádom nestihnem udelenú 10 dňovú lehotu, čo mám robiť?