..a t u ešte jeden čoklíš...aj s výrobou...google preklad nemá chybu, ale mne sa už nechce...
Složení:
4 zralé jablka
4 dřevěné špejle
14 uncí odst. 1 sáček) měkký karamel cukroví
2 lžíce vody
10 gramů polosladké čokolády
2 lžíce zkrácení
2 šálky nasekané čokoládové tyčinky, čokoláda, ořechy nebo
Metoda:
1. Připraveno plech s povrchovou úpravou jej přímo hliníkové fólie a rozptýlení fólií s postřikem nepřilnavé vaření.
2. Umyjte a osušte jablka opatrně. Vanish stonky, a držet se špízy vytrvale v kmenových koncích.
3. Space Rozbalené karamely a voda v mikrovlnné bezpečné mísy. Vařte po dobu 1 minuty, pak se změní, a pak vařit a přidal minutu nebo až do úplného zkapalněné. Karamel by měla být lesklá a se slzami v očích do konce.
4. Držte jablko v jehle a ponořte ji v karamelu, sklopná miska pod úhlem a otáčením jablko pokrýt úplně s hladkým, dokonce vrstvy. Změňte ji z karamelu a kroutit ji vzhůru nohama odstranit nadbytečná, nastavte ji na připravený plech. Opakování se zbývající jablka.
5. Umístěte karamelu na které se vztahuje jablka do chladničky, abyste po dobu nejméně 30 minut.
6. Spojte čokolády a zkrácení v mikrovlnné bezpečné mísy a mikrovlnná trouba, až roztaje, míchání každých 45 sekund.
7. Ponořte karamel pokryté jablko v čokoládě. Pokud je to nutné, jablko lžíce některé čokolády přes vrchol, aby se zcela potažené čokoládou. Zatímco čokoláda je stále vlhké, ponořte dolní polovinu v sekaných čokoládové tyčinky nebo oříšky a vrátit se do dolní polovina je pokryta. Umístěte zpět na plech a opakujte se zbývajícími jablek.
8. Chill jablek v chladničce až do úplného stanovených, asi 45 minut. Vždy skladovat jablka v chladničce.