BXLmiami
bjuty smis
BXLmiami
bjuty smis
veronikasad
Bjuty, nože daj, ktoré sú na SK seriózne médiá?
tie čo tu najviac spochybňuje...
sme, aktuality, dennik n, pravda, postoj.....
Bejvávalo.Momentálne sú to najviac urážajúce a nadávajúce médiá.Rozhodne nie dôveryhodné.Takého Tkačenka nie som ochotná ani otvoriť,jeho názor je pre mňa uplne irelevantný po tom čo dokázal vypotiť.
čo si vlastne predstavuješ pod pojmom seriozne media ?
že budú písať presne tvoj názor ?
to tak nefunguje.....
ja nepíšem, že súhlasím so všetkým tým, čo píšu....kvôli tkačenkovi som si napr. zrušil konto na sme. na vyše rok...
postoj sú katolícki tmári
denník n sú pre mňa ultralavicoví progresívci....
...
ktoré sú teda seriozne ?
alebo teda seriozne nemáme, všetky klamú ..,....misia splnená....
Seriozne momentálne nemáme.Myslím médiá ktoré nezávisle informujú.Podajú fakty a dobre.Tým nemyslím informáciu čo má Kvietik vo vaznici na obed,ani informáciu kto v akej akcii koho angažoval či udal.Celkom rada by som niekde mala 20 minutovku so správami.Tam a tam sa stalo toto a toto.Nič viac.Pokiaľ vravia svoj názor tak v komentároch bud prečítam alebo nie ale viem kto je kto a nemusím overovať či to čo práve píše si nevyfabuloval a dáva objektívne informácie-napr Pietruchová ked zúri nad zákazom potratov tak určite nedodá,že ale v USA je potrat schválený až do pôrodu dieťaťa a teda je to sila,že potrat dieťaťa v 6 mesiaci a je fajn,že dovolili štátom upraviť legislatíve.Atd.
s tými faktami je to niekedy problém od ktorého časového limitu sa berie ako základ
Napríklad včera (nesúhlasím s akoukoľvek vojnou a násilím)
Fakt Ukrajina hlási zbombardovanie obchodného centra Kremenčuk
nikto neuvedie fakt že Ukrajina si ukryla vo výrobnom závode na cestné ťažkú výzbroj(na svojom území majú právo skladovať kde chcú)
nikto neuvedie fakt že obchodné centrum bolo 4 mesiace zavreté (nie je problém ho prerobiť za 24 hodín na sklad vojenského materiálu)
nikto neuvedie fakt že Rusi zničili zásoby zbraní vo výrobnom závode vedľa
Minule som počúval jedného taliana s českým prekladom o vývoji ukrajinského konfliktu od zjednotenia Nemecka. Pretože mám prehľad o správach z tých dôb takže žiadny hoax, len nevhodná informácia na dnešnú dobu