Ja mám v mrazáku uvarenú fazuľu s mrkvou na cibuli (uvarila som moc v kuchte, tak som odložila a teraz sa jej chcem zbaviť).
Do kuchty dám mleté hovädzie mäso na cibuľu, osolím, do biela opečiem, poprášim paprikou červenou a kari korením, múkou pridám rajč. šťavu, trocha bieleho vína (aké mám, také dám), nechám podusiť. Potom ešte do hotového redšieho mäsa dám fazuľu z mrazáku (môžete dať hotovú zaváranú -
červenú , mrazenú kukuricu, strúčik cesnaku, dobre zohrejem.
Ryža je príloha + niečo kyslé - uhorky.
Treba robiť na obed keď večer nikam nejdete, alebo skôr na večeru.
(Bielkoviny z mäsa a hlavne z fazule sa štiepia po 4-5 hodinách a nemá to dobrý koniec
)
Ale keď ja to mám tak rada...