Reštauratéri by mohli vyťažiť zo súčasnej aféry okolo mäsa z Brazílie, a nakloniť si k sebe zákazníkov, a to pridaním jedeného slova "iba" do svojich textov, nie iba "čo najviac". Takto opísanú svoju ponuku má minimum podnikov. Pre ich škodu.
Príkl. :
KVALITNÉ SUROVINY
Našou filozofiou je príprava jedál len z tých najkvalitnejších produktov. Snažíme sa podporovať regionálnych slovenských výrobcov a chovateľov, preto nakupujeme čo najviac domácich výrobkov, pretože domáce chutí najviac.
PRÍRODNÉ MÄSO
Na prípravu hydinových jedál používame mäso výlučne z fariem, kde je hydina kŕmená prírodnou stravou a kukuricou a žije vo voľnom výbehu. Naši dodávatelia zaručujú kvalitu chovu a pravidelnú veterinárnu kontrolu. Bravčové a hovädzie mäso má tiež slovenský pôvod a pochádza z prvotriednych chovov. O toto mäso sa stará náš tím kuchárov, ktorí sú v osobnom kontakte s farmármi, chovateľmi a so spracovateľmi potravín. Vyberajú len tú najvyššiu kvalitu a čerstvosť pre vás a našu reštauráciu.
http://www.posedenienarohu.sk/restauracia.html