afrikánka
buchač
Tesco, Tesco...s ním bolo vždy težko.
A preto čo ? Preto tam nechodím.
Všade skoro rovnaká kvalita
......kdeže potom nakupuješ
......či vyžiješ z vody, čo načapuješ v lesnej studničke
Pre obe platí :
1. Ak neviete z jednej,dvoch viet pochopiť význam, to už nie je môj problém.
2. Ak som nespomenul iný reťazec, to neznamená, že doň chodím na mäso. Neporovnávam reťazce, ono ani niet čo.
3. V súvislosti s bodom 2 teda vyplýva, že kupujem inde.
Si predstavte, že existujú aj obchody, malé firmy. kde sa jedná o čerstvé a nie chladené, ba dokonca mrazené mäso.
Také v okolí Prievidze, či dokonca v hlavnom meste neexistujú ???
4. Ku korele si dovolím poznamenať, že nákupom z domu a následnou dodávkou z Tesca veľa vody nenamútiš ... či ? Lebo nie raz si spomenula, že takýmto spôsobom nakupuješ. Mne je síce jedno, možno máš na to svoje dôvody...ale to ešte neznamená a nikdy nebude znamenať, že Tesco je najlepší reťazec na Slovensku.
Tesco nikdy totiž nebolo a ani ním nebude !!!
Ozaj...ako je to s tým novým obchodom, čo nejaký podnikateľ v Blave otvoril, že farmárske potraviny bude mať ? Nejak ticho zavládlo.
5. Maďarské potraviny ? Tie sú v podstate fajn...počnúc chlebom a končiac konzervovanými jedlami. Občas zbehneme do HU. Ale aby sa to oplatilo aj z finančného hľadiska, tak je potrebné urobiť teda solídny nákup a to nemá (podľa mňa) nejak veľký význam.
Takže milé dámy...zdvihnúť prdelky zo stoličky, odísť od počítača a hajde na nákupy pre čerstvé mäso z domáceho chovu. Ak neviete,kde máte ísť vo svojom okolí, tak vám vyhľadám...či ?
Ja nemusím, ja totiž viem ...
...a idem do kuchyne sa realizovať :
Zajaca (z domáceho chovu od suseda) na smotane.
Maffinky s čučoriedkovým lekvárom (môj výrobok z plodov okolitých lesov).