annova
kopretinka
Tých 20eur si delia všetci,čo sú na danom stanovišti.Je to niečo ako rizikovy priplatok.
Rizikovy priplatok? V skafandri ako astronauti ?
A ludia pozitivny vedla negativneho cakaju na vysledok? Co dostanu oni. Maximalne sa nakazia od skutocne pozitivnych a maju to gratis....A ako som pocula naseho naj, nech si nemyslia, ze ked je negat., tak ze nemoze byt o chvilu pozitivny. To bude dokedy takto testovat?
Chapem, firmicka dovezie dalsie testy, aby vzorka bola co najvacsia, ved tieto testy este nemaju ziadnu studiu. Na Slovensku bude velka vzorka.
Ja si myslim, ze podla " vysledkov testovania" nas uzatvoria do vianoc, aby sme si to este uzili. Po novom roku sa nabehne na postup roku 2020 a tak dokolecka.
Nehovorim, ze tu nieje virus, ktory napada ludi s oslabenou imunitou, starsich ludi a ludi s obezitou, cukrovkou. Bohuzial, oni neumieraju na koronu, ale na to, ze ich uz tak vycerpany organizmuz nedokaze bojovat s dalsim virusom.
Dal som celé, aby som zasa nebol obvinený z vytrhávania z kontextu.
Rizikový príplatok a dokonca pre tých, čo sú v ochrannom (dosť tenkom) oblečení ?
Nuž, môj zať má trochu iný "obliečok"...taký z azbestu. Dokonca berie rizikový príplatok za svoju robotu. Maximálne by zhorel a mal by to grátis.
Veď práve na takéto účely ten príplatok totiž je, nakoľko je to určitá motivávia, lebo inak by sa na tie rizikové práce jeden vykadil.
Že " maximálne " sa nakazia ? To vážne, to fakt ?
Vírus nenapadá LEN ľudí s oslabenou imunitou, on napadá všetkých a to bez rozdielu.
Jedinci s oslabenou imunitou ALE nedokážu vždy adekvátne bojovať...a to aj napriek tomu, že ich organizmus nemusí byť vyčerpaný.
Všímaš si ten rozdiel, čo si napísala ty a čo píšem ja ?
Poznámka - ako preživší pacient po rakovine a momentálne diabetik snáď o tom trochu viem...či ?
annova
buchač
annova
Rizikovy priplatok?
Pane Bože, daj mi silu...
P.S.:
Dúfam, že povzdych nebude braný ako urážka a útok na povolanie účtovníka.
Opat kopirujes, len co sa ti chce, aby si vytvaral rozpory.
Neviem kto si, cim si sa zivil v minulosti, nezaujima ma to. Ale podla toho, ze ako pises si uz 20 rokov na dochodku, tak by si mal mat troska zivotnych skusenosti.
Vazim si mudrost starsich i mladsich ako ja, ale ty tam nezapadas.
To je vsetko, co si myslim k tvojej osobe, nic viac, nic menej.
Nebudem sa uz viac k tebe vyjadrovat, iny nazor ako tvoj neakceptujes a jedine co vies na porade, je urazat. Prajem krasny zvysok dna.
Kto som, čo som...kto vie, ten vie. Či mám alebo nemám skúsenosti, to je otázka. Pre niekoho málo, pre niekoho veľa. Jeden má také, druhý onakvejšie.
Moja mama vravievala..." Starší nemusia byť múdrejší, no rozhodne sú skúsenejší."
...a ozaj...teba som ešte neurazil, nebolo prečo.
Poznámka k povolaniu účtovník bola v úplne inom význame, len ju bolo potrebné pochopiť.