Naposledy trochu o politike, je tam súvis.
Ešte pre Erik555
Mikloš je v politike od jeho 26-27? rokov? Stále sa venuje financiám, bol ministrom, sedí v parlamente, mal veľkú možnosť zveľadiť východ aj s cestami. Pre mňa je ten človek taký najvýraznejší z tohto pohľadu.
To slovenskí Maďari majú väčšiu guráž a výdrž, aby si niečo pre seba vydupali. Tak sa to robí, nech sú príkladom aj pre ostatných.
Som z BA, nechodíme nakupovať potraviny do Rakúska, keď, tak deti idú na handry do Pandorfu. Alebo do prírody. Ani tam netankujú. Nepýtam sa prečo.
Ku kvalitným potravinám sa môže dostať dnes už takmer každý, je dosť eshopov.
Najmä v každom pohraničí chodia ľudia nakupovať za hranice, východ na UA, juh do HU, sever do PL, tu dolu do AT, západ na Moravu, Česi do DE a AT, asi aj PL, čo s tým chceš, prosím ťa, narobiť dnes. Nič, iba rešpektovať. Ja ťa inak chápem, ale to nedosiahneš.
Nie je bluf o živ. podmienkach východ verzus západ. Zdroj- sociológ. To by ti mohlo stačiť Je jedno kde žiješ. Vyjde ťa to rovnako.
Manžel s deťmi pred pár rokmi prešiel celé SK, BA cez juh po Veľké Kapušany, cez sever späť a potom niekoľko výjazdov krížom-krážom brali stred SK. Diplomovka.
Najhorší dojem bol z okolia Kapušian. Tam mám chuť podporiť niekoho cez starostu.