erik555 tak zacni menovat kvalitne potraviny, idealne skontrolovane v tvojom sukromnom laboratoriu, kde nam potom uvedies ten kvalitny vyrobok aj s datumom vyroby, resp. spotreby, aby sme mali istotu, lebo ten inokedy vyrobeny nemusi mat deklarovanu kvalitu
Lebo tu na Slovensku sa vraj neda nicomu verit
...a najlepsie ked o tych vyrobkoch budes informovat, tak uved kde ich kupime konkretne v kazdom meste, lebo Rakusko mam daleko
Keď sa tak zamyslím ani nemôžem poslúžiť, lebo ja skoro žiadne výrobky nekupujem, len suroviny a výrobky z nich až doma. Až na tú klobásišťo, keby som mala kde údiť aj tú si urobím. Tlačenku bežne každý rok, ale len cez zimu, inak nám nechutí, paštéty sa dajú tiež, jaternice nemusíme. Jogurt, kefír, maslo na bežnú konzumáciu, syr hrudka, aj typu "feta, korbáčiky, pareničky,tvaroh,riccotu, po slovensky urda, aj úžasné ghí, čo je po slovensky prepražené maslo, to všetko z mlieka z automatu. Som sa to naučila doma za mladi, mala som asi šťastie, že som nezabudla,bo sa už nemám tu nablízku koho opýtať.